Info i magazini

Pratite RTL-ove informativne emisije i budite informirani u svakom trenutku. Pratite emisije uživo ili pogledajte snimke naknadno.

RTL Vijesti

Kroz sve vijesti koje su obilježile dan u Hrvatskoj i svijetu u 25 poslijepodnevnih minuta vode vas  Ivan Vrdoljak, Tomislav Jelinčić i Ana Brdarić-Boljat.

RTL Danas

Središnja informativna emisija RTL Danas svakog dana u 18.30 sati donosi samo aktualne, istinite i objektivne informacije. Uz etablirano uredništvo i voditelje, RTL Danas je prvi, neovisan i nepristran informativni program.

RTL Direkt

Od ponedjeljka do četvrtka točno u 22.15 Zoran Šprajc i Mojmira Pastorčić najvažnije dnevne događaje donose direktno i sa stavom. RTL Direkt je prisutan svugdje i izvještava o svemu, s vama i za vas – naše gledatelje.

Potraga

Istraživački magazin “Potraga” otkriva dosad nerazriješene priče običnih ljudi. Koncept “Potrage” je vrlo jednostavan – jedan slučaj, jedna priča obrađena iz svih kutova sa svim potrebnim informacijama, dokumentima i sugovornicima. Bavimo se svim bitnim životnim pitanjima, zastupamo interese naših gledatelja u borbi za njihova prava s institucijama, istražujemo korupciju i kriminal, otkrivamo sve ono za što bi netko želio da padne u zaborav ili da ostane neotkriveno. 

Exkluziv

RTL je osvježio jedan od najgledanijih magazinskih formata, koji je sada u potpuno novom ruhu! Koncept emisije ostaje isti – zabavan s pregršt sadržaja i neizostavnih ekskluzivnih intervjua s Hrvatske, ali i svjetske showbiz scene.