Info i magazini

Pratite RTL-ove informativne emisije i budite informirani u svakom trenutku. Pratite emisije uživo ili pogledajte snimke naknadno.

Stanje nacije

Stanje naše nacije prikazano je na način kakav je i Šprajc sam – drukčije, ironično, dovitljivo, britko. Uz pregled tjedna, bit će tu i zanimljivih tema koje su možda promakle oku javnosti ili jednostavno nisu stigle doći na red zbog aktualnih zbivanja. Doznat ćete kako naša nacija diše, što sluša, gdje se kreće…

RTL Vijesti

Kroz sve vijesti koje su obilježile dan u Hrvatskoj i svijetu u 25 poslijepodnevnih minuta vode vas  Ivan Vrdoljak, Tomislav Jelinčić i Ana Brdarić-Boljat.

RTL Danas

Središnja informativna emisija RTL Danas svakog dana u 18.30 sati donosi samo aktualne, istinite i objektivne informacije. Uz etablirano uredništvo i voditelje, RTL Danas je prvi, neovisan i nepristran informativni program.

RTL Direkt

Od ponedjeljka do četvrtka točno u 22.15 Zoran Šprajc i Mojmira Pastorčić najvažnije dnevne događaje donose direktno i sa stavom. RTL Direkt je prisutan svugdje i izvještava o svemu, s vama i za vas – naše gledatelje.

Potraga

Istraživački magazin “Potraga” otkriva dosad nerazriješene priče običnih ljudi. Koncept “Potrage” je vrlo jednostavan – jedan slučaj, jedna priča obrađena iz svih kutova sa svim potrebnim informacijama, dokumentima i sugovornicima. Bavimo se svim bitnim životnim pitanjima, zastupamo interese naših gledatelja u borbi za njihova prava s institucijama, istražujemo korupciju i kriminal, otkrivamo sve ono za što bi netko želio da padne u zaborav ili da ostane neotkriveno. 

Exkluziv

RTL je osvježio jedan od najgledanijih magazinskih formata, koji je sada u potpuno novom ruhu! Koncept emisije ostaje isti – zabavan s pregršt sadržaja i neizostavnih ekskluzivnih intervjua s Hrvatske, ali i svjetske showbiz scene.