PLAY specijali

Zabavite se uz originalni PLAY sadržaj koji ne možete pronaći nigdje drugdje i dodatne minute omiljenih RTL-ovih emisija.

Brak na prvu: Iskreno

Kako to izgleda kada bivši kandidati komentiraju novu sezonu 'Braka na prvu'? Marinko, Valentina, Dejan, Lidija, Luka i Adam vraćaju se u PLAY specijalu 'Brak na prvu: Iskreno', s vlastitim komentarima o natjecateljima, stručnjacima te dramatičnim i romantičnim trenucima koji su obilježili tjedan.

Guštan s Pažaninom

Kako izgleda kad vrhunski chef priprema obroke u svom domu? To nam otkriva emisija „Guštan… s Pažaninom“. Popularni kuhar i član žirija „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, Ivan Pažanin ugostit će članove obitelji, prijatelje i brojne poznate osobe iz društvenog života. Gosti će guštati u raznim specijalitetima, a kroz razgovore ćemo saznati i nepoznanice iz njegovog privatnog života. U svakoj epizodi nove kulinarske poslastice možete uživati četvrtkom, ekskluzivno na PLAYU.

Marijana Batinić: Mama u formi

Nedostatak sna i manjak energije brige su koje muče televizijsku voditeljicu Marijanu Batinić. Nakon što je u rujnu rodila drugu kćer, Rozu, zaželjela se treninga i potražila pomoć kod trenera Edina Mehmedovića. Skupa su odlučili napraviti projekt 'Mama u formi' koji će pomoći, ne samo Marijani, već i drugim rodiljama i dojiljama da povrate energiju i bolje se osjećaju.

Hana - Make Up Queen

Kako do savršenog novogodišnjeg izgleda, otkrit će vam Hana – kraljica make upa i pobjednica iznimno popularnog reality showa Gospodin Savršeni! Ekskluzivno za PLAY, Hana ce pokazati kako napraviti tri različita make up looka za novogodišnju proslavu za sve svoje fanove i djevojke koje zanima kako se ona šminka i uređuje.

Fitness soba

Znanstveno je dokazano da tjelovježba pogoduje ne samo fizičkom izgledu, nego i psihičkom stanju pojedinca. Stoga je omiljeni trener iz emisije 'Život na vagi' Edin Mehmedović odlučio pokrenuti i snimiti treninge koje bez problema svi mogu odraditi u svoja četiri zida.
Sve što vam je potrebno za vježbanje su sportska odjeća i dobra volja!

Valentinovo by Hana

Hana ima savršen recept za Valentinovo. Pitate se koji su glavni sastojci? Naravno, Hana i Goran! A glavni začin je ljubav! Kakvu je Hana priredila večeru za Dan zaljubljenih pogledajte odmah na PLAY.

Why Croatia?

Poznata američka producentica i dvostruka dobitnica prestižne američke televizijske nagrade „Emmy“, Ashley Colburn, vodi vas sporednim cestama kroz Hrvatsku!
Koje je njezino omiljeno mjesto u Hrvatskoj, pogledajte u novoj emisiji „Why Croatia“.

LAY Z - Offroad

Najpoznatiji hrvatski youtuber LayZ i travel bloger Kristijan Iličić odvažili su se na put na egzotični Tajland, a njihove lude dogodovštine prati kroz njihove vlogove na PLAYU.

Hanin vrući stolac

Kraljica make-upa i reality zvijezda, Hana Rodić, u novom zabavnom make-up serijalu svakog će tjedna šminkati osobe iz javnog života. Osim što će svojim gošćama promijeniti look, razgovarat će i o mnogim vrućim temama. Emisije pogledajte ekskluzivno na PLAYU.

Noć vještica by Olja Vičbič

PLAY specijal zvan 'Noć vještica by Olja Vičbič' prati vješticu Olju koja, vozeći se na svojoj modernoj metli – usisivaču, obilazi splitske ulice te prepričava zanimljivu legendu o vještici s Peristila, a potom u svom kotlu priprema čarobne napitke koji su potrebni današnjem društvu kako bi normalno funkcioniralo. Tako će se na Oljinu vještičjem „jelovniku“ pronaći ljubavni napitak, napitak protiv zlih jezika, ali i napitak protiv korone!