Intrigantna serija ‘Luminari’ donosi napetu priču o ljubavi, magiji i osveti!

Jedina stvar koju ne možemo promijeniti je sudbina!

Serija „Luminari“, snimljena prema nagrađivanom epskom romanu Eleanor Catton, donosi intenzivnu i napetu priču o ljubavi, ubojstvu, magiji i osveti. Radnja je smještena na divljoj obali Novog Zelanda u jeku zlatne groznice 1860.  Anna (Eva Hewson), mlada i nepismena djevojka, dolazi na Novi Zeland u potrazi za boljim životom. Na putovanju upoznaje zgodnog Emeryja (Himesh Patel) s kojim dogovori ponovni susret u njegovom hotelu. No, proročica Lydia (Eva Green) ima drugačije planove za Annu i pobrine se da se ponovni susret između mladih ljubavnika ne dogodi. No Anna i Emery su „zvjezdani blizanci“, rođeni na isti dan pod istim nebom i dijele istu sudbinu. Dok Anna upada u složenu mrežu obmana i prijevara, Emery nestaje bez traga. Suočena s nesretnom sudbinom Anna se zapita stvaramo li doista sami svoju sudbinu ili smo nemoćni u njenim rukama?

Jedna od glavnih uloga pripala je francuskoj glumici Evi Green, koja je svjetsku slavu stekla ulogom Bondove djevojke u filmu „Casino Royale“.  Njezinu suparnicu u seriji igra Eve Hewson, kćer frontmena grupe U2 Bona Voxa, koja je odigrala zapažene uloge u filmovima „Robin Hood“ i  „Most špijuna“. Sjajnog Himshela Patela mogli ste gledati u filmu „Tenet“, koji je ove godine osvojio Oscara za najbolje specijalne efekte.

Uz briljantne izvedbe glumaca i raskošnu kostimografiju s kraja 19. stoljeća, ovo je serija koja vam ne smijete promaknuti.

Kompletnu sezonu pogledajte na PLAY Premiumu.