Besramni, nemoralni manipulatori… Ne propustite nagrađivanu humorističnu seriju ‘Kuća laži’ s Kristen Bell i Donom Cheadleom u glavnim ulogama

Oni su vrhunski prevaranti i manipulatori

Američka humoristična serija ‘Kuća laži’ (‘House of Lies’, 2012.), kretora Matthewa Carnahana, temelji se na hit-knjizi Martina Kihna ‘Kuća laži: Kako vam poslovni savjetnici ukradu sat i zatim vam govore koliko je sati’.

Radnja serije fokusirana je na osobni i poslovni život Martyja Kaana (Don Cheadle), manipulativnog i nemoralnog, ali šarmantnog savjetnika za menadžment. Naoružan elegantnim odijelima, brzim umom i nevjerojatnom vještinom uvjeravanja, briljantni Marty Kaan i njegov tim stručnih suradnika, šarmom navode korporativne zvjerke da potpišu goleme ugovore i potroše bogatstvo na njihove usluge.

Uvijek u pokretu, bez mjesta koje bi nazvao domom, Marty i njegov tim probijaju se bezazlenim svijetom velikih poslova, uživajući u prvorazrednim užicima i visokim računima. Izokrećući činjenice, manipulirajući brojkama i koristeći dovoljno profesionalnog žargona da očaraju klijente, nema toga što ne bi učinili za svoj tim. Marty izvrsno zarađuje u tvrtki Galweather & Stearn, gdje vodi mladi tim. U ulogama menadžerskih savjetnika koji ne prežu ni od čega kako bi obavili posao u svijetu korporativnih obmana i muljaža, oštra Jeannie (Kristen Bell), Clyde (Ben Schwartz) i Doug (Josh Lawson) bogate se na leđima korporativnih moćnika, onih koji imaju najviše. Žive luksuznim životom, vrhunska pića i prvorazredni letovi za njih su skoro pa svakodnevica. Marty je vrhunski igrač u svijetu moći i pod njegovim vodstvom ovaj nemilosrdni tim pobjeđuje korporacijske moćnike u njihovoj vlastitoj igri uživajući u svakoj sekundi.

Zvijezda serije, Don Cheadle, koji je za svoju ulogu dobio nagradu Zlatni globus i nominiran je za nagradu Emmy, glumac je koji je najveću slavu stekao u Marvelovoj filmskoj uspješnici ‘Iron  Man’ utjelovljujući lik Ratnog stroja.

Lijepu Kristen Bell navikli smo gledati u romantičnim i tinejdžerskim serijama i filmovima, kao što su ‘Veronica Mars’, ‘Gossip Girl’, ‘Bad Moms’. U ‘Kući laži’, Bell utjelovljuje ambicioznu i oštru Jeannie, koja voli život na visokoj nozi, ali se može suočiti i s onim na niskoj. Za svoju odličnu ekipu navodi: “Zapravo smo se zbližili provodeći svaku minutu zajedno oko devet tjedana”. “Zajedno smo se vozili na posao i zajedno smo se vraćali kući. … Za nas je vrlo prirodno svaki trenutak provoditi zajedno. Jako smo suovisni. To je bolest!”

Kompletne sezone serije ’Kuća laži’ gledajte već danas na PLAY Premiumu.