‘Bivši na plaži USA’: Farrah se ostvarila najgora noćna mora, a Maya igra prljavo

Nagovještaj prvih eliminacija atmosferu u vili podigao je na još višu razinu!

Deset seksi reality zvijezda u potrazi za ljubavi suočava se sa svakotjednim ulascima bivših u luksuznu vilu. Bivši su tu kako bi dodatno zahuktali već ionako vruću atmosferu.

Malcolmova bivša, Diandra u kuću je stigla samo dan nakon što se Malcolm spetaljao s Mayom. Kareem, Mayin bivši, proširio je laž o njoj koja je postala zarazna, a Cheyenne i Murray nastoje ponovno započeti vezu.

Netom prije prvih eliminacija, Farrah je pozvana u Kolibu tajni gdje je čeka veliko iznenađenje. Njezin bivši, Simon,  o kojem nema lijepih riječi, ali ima puno optužbi i zamjerki, ulazi u vilu. Nakon prvotnog izbjegavanja, Farrah se ipak odlučuje na razgovor i rješavanje problema, no uzalud.

Nakon ponovnih iskri između Cheyennea i Murraya, ulazi Cory, Murrayev bivši koji tvrdi da postoje stvari koje Murray skriva od Cheyennea.

Malcom priznaje Diandri da mu je stalo do nje te joj se ispričava za grozote koje joj je učinio. Diandra nije sigurna u ponovno zbližavanje s Malcolmom, no pod svaku cijenu želi ostati u vili i vidjeti postoji li baš tu ljubav za nju. Njihova prošlost i naknadno zbližavanje uvelike je uznemirilo Mayu, koja će veliki bijes na Kareema usmjeriti upravo na Diandru.

Dan prije prvih eliminacija u vili se odvijaju žustre rasprave, ali i nagovaranja samaca kome da daju minuse koji će utjecati na prvo ispadanje.

Koji će od bivših prvi napustiti vilu, pratite svakog dana samo na PLAY Premiumu.