‘Bivši na plaži USA’: Napetu atmosferu posljednje večeri u vili dodatno rasplamsao detektor laži!

Je li moguće istinski preboljeti bivše?

Moć odlučivanja o ostanku i odlasku bivših iz vile dobila je Nurys. Ovoga puta sreća je na Nelsonovoj strani, kojeg Nurys vraća zbog Angele, dok Chadova bivša, slatka, ali opaka Maddie, napušta Malibu  uvjerena da Chad prema njoj i dalje gaji osjećaje. Još jedan spektakularan ulazak poznatog lica obilježila je Farrah, koja se vraća kako bi istražila Chadovo i Darianovo ponašanje nakon Nicoleinog i Jannelinog izlaska iz vile.

Približavanjem velikog finala stanari su osuđeni na još jedan izazov, detektor laži koji ne mogu prevariti. Postavljena su mnoga škakljiva pitanja, a sve kako bi se došlo do odgovora je li doista moguće preboljeti bivše.

No osim detektora laži, stanarima je pripremljeno još jedno veliko iznenađenje prije nego što napuste vilu. Na posljednju svečanost ljubavi vraćaju se Jannel i Nicole u traganju za svojim novim ili starim ljubavima.

Usprkos rezultatima detektora laži koji su pokazali da većina njih još uvijek nije preboljela bivše, šest parova podijelilo je ogrlice ljubavi. Nelsonova sreća nije dugo trajala: Angela je odlučila s njim podijeliti  ogrlicu ljubavi, no odgovori detektora laži ubrzo su ogrlicu vratili nazad u njezine ruke. 

Ponovno okupljanje sudionika uzbudljivog showa ‘Bivši na plaži USA’ pratite samo na PLAY Premiumu i saznajte je li ljubav cvjetala i u stvarnom svijetu.