Braća Kratt proživljavaju najzabavnije pustolovine!

 Naučimo puno o važnosti očuvanja prirode uz simpatičnu braću Kratt i njhove pomagače!

‘Pustolovine braće Kratt’ američko-kanadska je animirana serija uz koju djeca mogu na zabavan način učiti o raznovrsnom životinjskom svijetu, ali i mnogim drugim znanstvenim temama.

Tvorci ovog popularnog crtića zovu se jednako kao junaci serije, braća Chris i Martin Kratt. Po struci zoolog i biolog, braća Kratt nepopravljivi su avanturisti i istinski zaljubljenici u prirodu, a mnoga svoja otkrića na edukativan i zabavan način pokušavaju prenijeti najmlađoj publici. Zbog svog pristupa i doprinosa dječjem programu, dobili su pohvale kritičara, ali i nominacije za brojne nagrade.

Ova animirana serija nije samo zabavna, već donosi i poučnu lekciju o prirodnim činjenicama o drugim zemaljskim bićima i kako ona preživljavaju u divljini.

Braću Kratt čvrsto povezuje ogromna ljubav prema životinjama i prirodi, a najvažnija misija im je spasiti životinje. Kada se one nađu u opasnim situacijama iz kojih se ne mogu same izvući, nastupaju braća sa svojom spasilačkom ekipom i štite životinje od svih negativnih utjecaja okoline.

Kroz svaku epizodu naučit ćemo nešto o životinjama i njihovom životu, o ugroženim vrstama, o važnosti očuvanja prirode i dotaknuti se još mnogih bitnih i zanimljivih tema. Zajedničko gledanje crtića bit će odličan uvod u zanimljive rasprave i aktivnosti!

Kompletne sezone gledajte na PLAY Premiumu.