‘Brak na prvu: Iskreno’: Bivši kandidati ne skrivaju iznenađenje kad saznaju da je Edin taj u kojeg je Sanela zaljubljena

Nova epizoda PLAY specijala ‘Brak na prvu: Iskreno’ dostupna je odmah

Kandidati prve sezone ‘Braka na prvu’, Marinko, Valentina, Dejan, Lidija, Luka i Adam ponovno su se okupili kako bi komentirali ovotjedne dogodovštine parova druge sezone.

Andrea je upoznala Mislavove prijatelje koji su je izrešetali pitanjima. U svojoj kritici najoštriji je bio Marin, kojem se nije svidjelo da se zaljubljenog muškarca naziva papučarom. Što komentatori misle o Andreinom životu u Pragu i može li par nadvladati izazove veze na daljinu?

Brak Sanele i Jasmina te Erne i Edina ne ide u dobrom smjeru. Na veliko iznenađenje naših komentatora, Sanela i Edin otkrili su tajnu romansu. Valentina je shvatila da je bila u krivu jer je mislila da je Bernard taj koji se sviđa Saneli.

Komentatorima pažnju odvlači svađa između Gordane i Bernarda. Marinku i Valentini nije jasno zbog čega se Goga naljutila. Lidija je pak zauzela čvrst stav.

Što su rekli naši komentatori, što misle o kandidatima i njihovim odnosima te koje bi im savjete dali, pogledajte u novoj epizodi ‘Brak na prvu: Iskreno’, ekskluzivno na PLAYU.