‘Brak na prvu: Iskreno’: Odnos Cigle i Kristine ponovno je šokirao komentatore

Svaki četvrtak pratite nove epizode PLAY specijala ‘Brak na prvu: Iskreno’

Naši komentatori upoznaju Ivonu i Kristijana, novi par koji se priključio eksperimentu. I dok su Kristijana eksperti prozvali Vikingom iz Tučepa, Luka smatra da bi mu bolje pristajao naziv Florida Man, a Lidija ga je usporedila s Neptunom. Kristijan ima osebujan stil, a Ivona je vrckasta mlada djevojka u potrazi za mužem. Hoće li se kandidati prve sezone showa složiti da je ovo odličan spoj za brak iz snova?

Valentini i Lidiji se ne sviđa Edinova ‘pretjerana’ briga za Ernu i smatraju kako bi je mogao početi gušiti.

Odnos Cigle i Kristine i dalje je u prvom planu i bez iznimke šokira komentatore. Cigla i Kristina proveli su dan prvo u Escape Roomu s Gordanom i Bernardom, nakon čega je Kristina dobila pohvale kako je bila najbolja u traženju izlaza. Uslijedilo je natjecanje u kartingu, a nakon Ciglinih izjava kako je on sportaš i nikada nikome ne popušta, dobio je hladan tuš. Taksistica iz Velike Gorice odnijela je pobjedu, a Ciglino ulaganje žalbe zaprepastilo je naše komentatore.

Kakvu kritiku su uputili na račun Ciglinog ponašanja pogledajte odmah u novoj epizodi PLAY specijala ‘Brak na prvu: Iskreno’.