‘Budi moje sunce’: Nova zabavna romantična serija o gradskoj djevojci i otočaninu

Tako različiti i tako bliski!

Što se dogodi kada se sretnu moderna urbana djevojka, ovisnica o tehnologiji neprestano u žurbi, i muškarac s mora, zaljubljenik u prirodu, tradiciju i mirni otočki život? Pripremite se na sve jer otok će gorjeti od ljubavi i strasti u novoj romantičnoj turskoj seriji ‘Budi moje sunce’ (Ada Masali, 2021).

Haziran (Ayça Aysin Turan) je cijeli svoj život živjela samo u velikim gradovima. Grad joj nudi stalnu avanturu. Može uzeti taksi i probati koju god kuhinju poželi, može otići na koncert, kazalište ili kino, može biti sama među strancima bez privlačenja pozornosti. U gradu može ostvariti svoje ambicije, a trenutno teži premještaju u Tokio. No na putu do ostvarenja tog sna, u međuvremenu, šef je pošalje na mali otok, s kojeg je njezina majka, da uvjeri Poyraza da proda zemljište kako bi se izgradio hotelski kompleks. Hazarin nevoljko pristaje na taj plan, ali zna da kad taj posao odradi, sljedeća destinacija je Tokio. 

S druge strane, Poyraz (Alp Navruz) je čovjek od prirode, muškarac odrastao na otoku. On mrzi sve ono što Haziran voli. Ne voli gužvu, tehnologiju, turiste. Poyraz želi živjeti u skladu s prirodom jer ona mu pruža i avanturu i mir. Vlasnik je male otočke uljare koja je u financijskim problemima, no ne želi više novca nego što treba za osnovni život, a sva zabava koja mu je potrebna je u moru i prirodi. Ako je oko njega ono malo ljudi koje voli, ne treba mu ništa drugo. Barem je tako mislio Poyraz do trenutka kad je upoznao Haziran…

Da pitate Haziran, rekla bi da ne može živjeti nigdje drugdje osim u gradu, no uz pravog muškarca može li promijeniti mišljenje?

Nova turska serija ‘Budi moje sunce’ istovremeno je i zabavna i romantična, a smještena je u prekrasan otočki krajolik. U glavnim ulogama su Ayça Aysin Turan („Meryem“) i Alp Navruz („The Phoenix“), a kemija na ekranu između ovo dvoje mladih glumaca već je ukrala srca publike.

Romantičnu seriju ‘Budi moje sunce’ gledajte od ponedjeljka do petka na PLAY Premiumu.