Deset odličnih feel-good filmova za kišni vikend!

Zabavite se uz urnebesne komedije i romantične priče.

PRIPRAVNICI (The Internship, 2013.)

Billy (Vince Vaughn) i Nick (Owen Wilson) prodavači su čije je karijere jednostavno torpedirao dolazak digitalnog doba. Pokušavajući dokazati da ih vrijeme nije pregazilo, usprkos nevjerojatno slabim izgledima uspijevaju se ubaciti u Google. No to je samo pola bitke. Sada se moraju natjecati sa skupinom najprobranijih mladih studenata i tehnoloških genija kako bi od pripravnika postali zaposlenici.

ALOHA (2015.)

Inspirativna priča o osramoćenom inženjeru aeronautike Brianu Gilcrestu (Bradley Cooper) koji se vraća na mjesto svojeg najvećeg uspjeha, Havaje. Ponovno se povezuje s davno izgubljenom ljubavi Tracy (Rachel McAdams) koja je u sretnom braku s njegovim prijateljem (John Krasinski), ali se u isto vrijeme i iznenada zaljubi u mladu pilotkinju (Emma Stone) koju su mu dodijelile zračne snage.

RAT MEĐU NEVJESTAMA (Bride Wars, 2009.)

Još kao djevojčice, Liv (Kate Hudson) i Emma (Anne Hathaway) sanjale su o svojim vjenčanjima i zajedno ih planirale do samih detalja. Danas, u svojim 20-ima, obje su u potrazi za muškarcima s kojima žele provesti živote. Iako se ceremonije vjenčanja prijateljica razlikuju u puno sitnica, obje žele izreći sudbonosno „da“ u legendarnom njujorškom Plaza hotelu. Na nesreću, administrativnom greškom njihova vjenčanja su zakazana istog dana. Nekada bi se djevojke bile spremne žrtvovati jedna za drugu, no danas će utjecajna odvjetnica Liv i učiteljica Emma učiniti sve kako bi dobile vlastito vjenčanje iz snova.

NAĐI POSAO (Get A Job, 2016.)

Život nakon završetka fakulteta ne ide baš po planu Willa (Miles Teller) i Jillian (Anna Kendrick) koji su se našli na vrlo bizarnim poslovima. Ali uz pomoć obitelji, prijatelja i kolega, ubrzo saznaju da su najvažnije avanture u životu upravo one koje najmanje očekujemo.

DNEVNICI JEDNE DADILJE (The Nanny Diaries, 2007.)

Annie Braddock (Scarlett Johansson) tek je diplomirala, a dok ne odluči što želi u životu, zaposli se kao dadilja kod bogate njujorške obitelji. Dok balansira između članova disfunkcionalne obitelji, izuzetno bezobrazne majke, oca koji ima ljubavnicu i razmaženog djeteta, Annie se upusti u romansu s njihovim susjedom Harvardom (Chris Evans). No ubrzo sazna da je njezina šefica prošlu dadilju otpustila jer je imala dečka.

KAKO IZGUBITI NEVINOST (The To-Do List, 2013.)

Osjećajući pritisak društva da postane seksualno iskusnija i privlačnija prije odlaska na fakultet, štreberica Brandy Klark (Aubrey Plaza) sastavlja popis stvari koje želi napraviti prije nego što najesen stigne u kampus. No ubrzo će shvatiti da to i nije tako lako, a u pomoć će joj priskočiti starija sestra i njezine dvije prijateljice. Kako bi ostvarila svoje planove, Brandy će morati upregnuti svu svoju maštu, ali i proširiti vidike.

LJUBAV I OSTALE DROGE (Love and Other Drugs, 2010.)

U ovoj dirljivoj komediji Anne Hathaway igra Maggie, mladu djevojku koja ne dopušta da je išta sputava, čak ni zdrastveni problemi. Jamie Randall (Jake Gyllenhaal) njezina je muška inačica: neumoljivim i gotovo neodoljivim šarmom osvaja žene i žanje uspjeh u okrutnom svijetu prodaje farmaceutskih proizvoda. Veza Maggie i Jamieja na njihovo se iznenađenje razvije u nešto više i oni shvate da ih je opila najjača od svih droga: ljubav.

DJEVOJKA MOG PRIJATELJA (My Best Friend’s Girl, 2008.)

Dustin (Jason Biggs) je zaljubljen u svoju kolegicu Alexis (Kate Hudson), no ona ne osjeća isto prema njemu i želi da ostanu prijatelji. Dustinu ne preostane drugo nego unajmiti cimera Tanka (Dane Cook) kako bi mu pomogao osvojiti Alexis. Naime, Tank se bavi poslićem koji pomaže nesretnim momcima da ponovno osvoje svoje bivše djevojke. Njegova je taktika da djevojke izvede na spoj iz pakla kako bi im pokazao da je ono što su imale ranije puno bolje od opcija koje se sada nude. Pa tako Tank izvede Alexis, ali se ona i nakon katasrofalnog spoja želi nastaviti viđati s njim.

BRIJAČI (Les Infideles, 2012.)

Francuski urnebesni omnibus od pet priča koje govore o muškoj nevjeri, svaka na svoj osebujan i zanimljiv način! Jednu od glavnih uloga ostvario je oskarovac Jean Dujardin.

MOJ LJETNI PRINC (My Summer Prince, 2016.)

Kada mladi princ, nasljednik trona, upadne u nevolje zbog žestokog partijanja, kraljevska obitelj zaposli stručnjakinju za odnose s javnošću kako bi ublažila štetu.