Djevojke je šokirao Tonijev odabir Stankice! Amra Stankici: „Ima stvari koje ti ne znaš!“

Posljednju epizodu showa ‘A sad… djevojke!’ gledajte odmah na PLAY Premiumu.

‘Gospodin Savršeni’ došao je do samog kraja, a Toni je odabrao djevojku svojih snova – Stankicu. U showu ‘A sad…djevojke!’ većina kandidatkinja je ostala šokirana Tonijevim odabirom jer su prednost uvijek davale Amri.

U najemotivnijoj epizodi dosad vidjeli smo put koji su polufinalistice prolazile s Tonijem. Stankici je bilo teško suočiti se s osjećajima koje Toni ima za druge djevojke. Svađa je eskalirala s Amrom, koju su mnoge djevojke vidjele kao pobjednicu, posebice zbog bliskosti koju je razvila s Tonijem. Nakon Stankičinog uvjeravanja da Amra izigrava žrtvu, Amra joj je odbrusila „Ima stvari koje ti ne znaš i ja na tvom mjestu ne bih sad imala ovakav pristup.“

I Karolina je priznala kako ju je Tonijev konačni odabir šokirao jer je bila sigurna kako će odabrati nju nakon što je rekao da je zaljubljen u nju. Ali isto je rekao i Stankici, kojoj su razgovor s Antonijom i gledanje priloga jako teško pali.

Stankicu je pogodilo Tonijevo priznanje kako mu je teško pao odlazak Poline. Suočena s burom emocija, Stankica nije uspjela suzdržati suze i rasplakala se. Vidjet ćemo Stankičinu senzibilnu stranu kakvu još nismo upoznali.

Posljednju epizodu showa ‘A sad… djevojke!’ gledajte odmah na PLAY Premiumu.