‘Dnevnik ljubavi’: Uzbudljivu seriju prepunu strasti i intriga pratite svakog dana na PLAY Premiumu!

Stiže nam nova vrlo popularna turska serija „Dnevnik ljubavi“ (LoveBird) koju možete pratiti svakoga dana na PLAY Premiumu! U seriji pratimo dramatičnu sudbinu Feride (Fahriye Evcen), a radnja je smještena na početak 20. stoljeća. Feride kao mlada djevojka ostane bez roditelja i osuđena je na odrastanje bez roditeljske ljubavi i podrške.

Veći dio godine Feride provodi školujući se u internatu, a za vrijeme školskih praznika dolazi kod svoje tete po majčinoj strani. Tijekom posjete rođacima, zaljubljuje se u svojeg starijeg rođaka, šarmantnog i odvažnog mladog liječnika Kamrana, kojeg glumi slavni glumac Burak Özçivit. Njega smo već imali prilike gledati u megapopularnoj seriji “Sulejman Veličanstveni” u ulozi Bali-bega.

Romansa između očaravajuće Feride i i Kamrana nailazi na mnoge izazove i prepreke, na put njihove ljubavne sreće stat će i Kamranov prijatelj Selim, život će razdvojiti ljubavnike i odvesti ih u različitim smjerovima. Feride će napustiti odabranika svojeg srca, no to nije dovoljno da ugasi njihovu ljubav.

Seriju je režirao cijenjeni redatelj Çağan Irmak, a snimljena je prema knjizi Çalıkuşu, turskog književnika Resata Nurija Guntekina. Zanimljivost je da u ovoj napetoj drami ljubavnike Feride i Kamrana tumače glumci koji su se zaljubili i u stvarnom životu i po mnogima su najpopularniji turski glumački bračni par.

Uzbudljivu seriju prepunu strasti i intriga „Dnevnik ljubavi“ možete pratiti na PLAY Premiumu, dodatnom programskom paketu RTLplay, na kojem će vam svakoga dana biti dostupna nova epizoda ove snažne i nezaboravne ljubavne priče dvoje mladih.