Dobre vijesti za sve filmofile! PLAY Premium vam svakog dana donosi novi film!

Tijekom lipnja u PLAY Premium online videoteku svakog dana stižu novi filmovi. Tako ćete imati priliku uživati u akcijskoj komediji s Danielom Radcliffeom „Guns Akimbo“, kriminalističkom trileru „Amerikanac“ s Georgeom Clooneyem, ruskom kandidatu za Oscara „Dragi drugovi“, kultnim animiranim junacima „Pat i Mat na filmu“ te brojnim drugim komedijama, trilerima i dramama s vrhunskim glumcima s hollywoodske A -liste poput Keire Knightley, Bena Afflecka, Tom Hanksa, Anne Hathaway, Piercea Brosnana, Halle Berry i mnogih drugih.

Pogledajte koji vas filmovi očekuju ovog tjedna.

SKANDALOZNO PONAŠANJE (MISBEHAVIOUR,2020)

Komedija „Skandalozno ponašanje” pobrala je brojne hvalospjeve filmskih kritičara. U senzacionalnom filmu temeljenom na istinitim događajima glavne su uloge ponijeli Keira Knightley i Greg Kinnear.

Godine 1970. natjecanje Miss svijeta održano je u Londonu, a domaćin ceremonije bio je legendarni američki komičar Bob Hope (Greg Kinnear). U to je vrijeme natjecanje Miss svijeta s preko stotinu milijuna gledatelja bio najgledaniji televizijski program na svijetu. Uz tvrdnju da natjecanja u ljepoti omalovažavaju žene, „Pokret za ženska prava“ gotovo je preko noći postigao slavu nakon što su njegovi članovi potpuno nenajavljeno izašli na pozornicu i na taj način prekinuli prijenos natjecanja uživo. U samo nekoliko sati globalno gledateljstvo diljem svijeta svjedočilo je nezamislivim posljedicama koje su uslijedile nakon šokantnog obrata…

Briljantan film „Skandalozno ponašanje“ pogledajte odmah na PLAY Premiumu.

DRAGI DRUGOVI (DEAR COMMRADES, 2020)

Duboko potresan film „Dragi drugovi“ američki magazin„The New Yorker“ proglasio je remek-djelom, a bio je i ruski kandidat za Oscara.

Novočerkask, Sovjetski Savez, 1962. godine. Ludmila je članica Partije i odana komunistica koja se tijekom Drugog svjetskog rata borila za staljinističku ideologiju. Sigurna u to da će njezin posao oblikovati komunističko društvo, ova žena prezire bilo kakav antisovjetski sentiment. Međutim, tijekom štrajka u jednoj lokalnoj tvornici, Ludmila svjedoči ubojstvu nekolicine radnika, a sve pod naredbom vlasti koja na sve načine pokušava ugušiti radničke štrajkove diljem SSSR-a. Nakon krvoprolića, kada svjedoci pobjegnu s trga, Ludmila shvaća da je njezina kći nestala. Unatoč blokadi grada, masovnim uhićenjima i pokušajima vlasti da zataškaju masakr, Ludmila traži nestalu kćer. Premda ne zna kako će njezina potraga završiti, Ludmila shvaća da joj se život u potpunosti promijenio…

Film „Dragi drugovi“ bio je nominiran i za nagradu BAFTA za najbolji strani film, a na PLAY Premiumu ga možete gledati od srijede, 2. lipnja.

DJEVERUŠE POD GASOM (BACHELORETTE, 2012)

Noć prije nego li se njihova stara prijateljica treba udati, tri drske djeveruše u potrazi su za malo zabave!

Dražesna Becky (Rebel Wilson) udaje se za zgodnog Dalea (Hayes MacArthur), a preostale članice školske klike priredit će joj razuzdanu djevojačku večer u Velikoj Jabuci. Regan (Kirsten Dunst) je ambiciozna djeveruša koja umire od ljubomore što se ne udaje prva, Gena  (Lizzy Caplan) je naoko sarkastična i bezosjećajna, no zapravo velika romantičarka dok je Katie (Isla Fisher) ljepotica sklona uživanju. Večer iz pakla započinje!

Nasmijte se uz urnebesnu komediju od 3. lipnja na PLAY Premiumu.

DEMONI (POSSESSOR, 2020)

Tasya Vos (Andrea Riseborough) je korporativna agentica koja koristi najmoderniju tehnologiju pomoću koje preuzima tijela drugih ljudi te ih tako tjera da izvršavaju atentate za benefit kompanije za koju radi. I premda ona ima poseban dar za ovaj posao, njezina iskustva na dosadašnjim misijama uzrok su dramatičnim promjenama u njoj, a u svom se životu svakodnevno odupire nasilnim sjećanjima i porivima. Kako se njezino mentalno stanje pogoršava, ona polako počinje gubiti kontrolu te se uskoro nađe zatočena u umu čovjeka čiji identitet prijeti uništenju nje same…

Film koji će vam se zasigurno uvući pod kožu dostupan je na PLAY Premiumu od petka, 4.lipnja.

ATLAS OBLAKA (CLOUD ATLAS,2012)

Veličanstveni futuristički triler autora filmskih hitova „Matrix“ i „Trči, Lola, trči“!

Na ovom svijetu sve je povezano: dnevnik putovanja Pacifikom iz 1849. godine, pisma skladatelja prijatelju, triler o ubojstvu u nuklearnom postrojenju, farsa o izdavaču u domu za nemoćne, divlji klon u futurističkoj Koreji i priča o plemenu u dalekoj budućnosti koje nastanjuje postapokaliptične Havaje. 

U ovom senzacionalnom filmu koji spaja različite svjetove glavne uloge ponijela su velika hollywoodska imena – oskarovci Tom Hanks, Halle Berry i Susan Sarandon te Hugh Grant.

Film je dostupan u PLAY Premium videoteci od subote, 5. lipnja.

PAT I MAT NA FILMU

Našoj najmlađoj publici ovog mjeseca donosimo čak četiri filma o kultnim likova Patu i Matu, čije su nespretne dogodovštine nasmijavale generacije malih gledatelja.

Pat i Mat, najslavniji animirani majstori za popravke i nerazdvojni prijatelji više od 40 godina, napokon su stigli i na film. Dok raduckaju po kući i obrezuju vrt, još će se jednom upustiti u niz izazova, koje će pokušati prevladati svojim neočekivanim trikovima i dobro poznatim žarom, i to sve kako bi na koncu iznijeli svoju famoznu uzrečicu: A je to!

Prvi film o Patu i Matu gledajte na PLAY Premiumu od ponedjeljka, 7. svibnja.

Pretplatite se na PLAY Premium i svakog dana uživajte u novom filmskom hitu.