Ekskluzivno na PLAY Premiumu: Premijera pete sezone hit-serije ‘Ubice mog oca’

Nove epizode nedjeljom i ponedjeljkom u 21 sat

Regionalna hit-serija ‘Ubice mog oca’ oduševila je gledatelje, čemu svjedoči velika nestrpljivost i iščekivanje pete sezone. Napeti završetak četvrte sezone ostavio nas je u neizvjesnosti i apsolutnom neznanju o sudbini glavnog lika.

Peta sezona serije donosi razrješenje ubojstva oca glavnog junaka Aleksandra Jakovljevića (Vuk Kostić). Po prvi put vidimo prošlost koja je prethodila svemu i koja je utjecala na Aleksandrov karakter i život. Neke stvari i događaji u toj prošlosti bit će neočekivane i teške, a kad budu otkrivene, promijenit će živote mnogih. U toj prošlosti bolje ćemo upoznati Milu i saznati zašto ga Aleksandar nikad nije mogao preboljeti i zašto je posvetio život potrazi za ubojicom oca kojeg je volio najviše na svijetu.

Uz Aleksandrovu privatnu agoniju, proteže se i istraga o vršnjačkom nasilju, koja uključuje druge inspektore. Priča počinje nestankom 18-godišnjeg momka, učenika četvrtog razreda ugledne beogradske gimnazije. Klupko se počinje razmotavati kada inspektori saznaju da se u istoj školi dogodilo i samoubojstvo drugog učenika. Istraga ide u nekoliko pravaca, a zastrašeni đaci u počeku ne surađuju. Istraga nas vodi bolnim putovima njihove svakodnevice, ali ukazuje i na nepravovremeno reagiranje institucija i okoline na vršnjačko nasilje.

Ovaj dio serije inspiriran je stvarnim događajima i u njemu će se vidjeti puna težina odrastanja današnje mladeži u eri modernih tehnologija kada se snimci maltretiranja i ponižavanja školskih kolega dijele na društvenim mrežama ili koriste kao ucjena.

Odlična glumačka ekipa, predvođena sjajnim Vukom Kostićem („Porodica“), impresionira nas svojom izvedbom već petu sezonu, a u novim epizodama stiže i novo glumačko pojačanje. Prije svega treba istaknuti Branku Katić („Gangsteri“, „Novine“) koja je utjelovila lik Ive, vlasnice ugledne privatne škole, koja se ubrzo pojavljuje kao mjesto koje je pohađao nestali tinejdžer. Uloga Maneta, čovjeka koji radi od jutra do sutra i ne primjećuje šta se događa s njegovom kćerkom, pripala je Zoranu Cvijanoviću („Munje“, „Crno-bijeli svijet“). Tu su još Goran Šušljik, Tanja Pjevac, Petar Božović, Vladan Gajović (u ulozi Aleksandrovog oca Mile) te mnogi mladi glumci, među  njima glavnu ulogu tumači (lik Dajane) Sara Simović.

Nove epizode hit-serije ‘Ubice mog oca’ gledajte nedjeljom i ponedjeljkom u 21 sat, ekskluzivno na PLAY Premiumu.