Ekskluzivno na PLAY Premiumu – treća sezona regionalne hit-serije ‘Državni službenik’ u nedjelju u 21 sat

Nove epizode serije ‘Državni službenik’ premijerno gledajte ponedjeljkom i nedjeljom u 21 sat na PLAY Premiumu.

Sjajna srpska serija ‘Državni službenik’ koja prati rad tajnih agenata sigurnosno-informativne agencije vraća se u trećoj sezoni s još uvijek opće aktualnom temom – koronavirusom i pandemijom. Radnja se odvija u vrijeme zatvaranja zemlje, policijskih satova, tišine – jedne potpune nepoznanice u kojoj je cijeli svijet stao, a sve osim zdravlja nacije postalo je nevažno.

Pratimo uzbudljivu svakodnevicu agenata BIA-e kako se bore za svaki dah, za svaki respirator, za svaki trenutak mira svih stanovnika svoje zemlje. Jer i u najtežim situacijama pojavljuju se lešinari koji iz cijele tragedije žele ostvariti vlastiti profit. Hoćemo li preživjeti? Što je pozadina svega? Gdje je kraj? I dok svijet stoji, agenti ne staju jer zlo nikada ne spava.

Autori ove špijunske serije su Predrag Gaga Antonijević i Dimitrije Vojnov (‘Mali Budo’), a glavne uloge pripale su Milanu Mariću (‘Jutro će promeniti sve’) u ulozi agenta Lazara Stanojevića, Nebojši Dugaliću u ulozi BIA šefa Stonoja Milojevića i Žarku Lauševiću u roli Ilije Pomorca. U trećoj sezoni vraćaju se i dobro poznati likovi koje su utjelovili Milena Radulović, Marta Bjelica i Ljubomir Bulajić, a susrest ćemo se i s nekim novim licima. Tu posebice treba istaknuti Marka Janketića (‘Močvara’) i Tihomira Stanića (‘Ubice mog oca’).

Uzbudljive epizode serije ‘Državni službenik’ premijerno gledajte ponedjeljkom i nedjeljom u 21 sat na PLAY Premiumu.