Filmski hitovi koji vas ovaj tjedan čekaju na PLAY Premiumu

Svaki dan novi film

PLAY Premium vam i ovaj tjedan donosi raznovrstan repertoar filmskih hitova. Od akcijskih komedija do napetih trilera i romantičnih drama.

Pa krenimo redom…

GLAVNI SASTOJAK (Extract, 2009)

Stopostotni koncentrat komedije!

Joel Reynold (Jason Bateman) vlasnik je male punionice pića iz Kalifornije, čovjek koji naizgled ima sve što bi mogao poželjeti. Oženjen je privlačnom Suzie (Kristen Wiig), živi u raskošnoj kući s bazenom, ima dosta novca i omiljen je među svojim radnicima. No unatoč tome, Joel je prilično nezadovoljan, osjeća da se otuđio od Suzie s kojom nije spavao već tri mjeseca, a o svojim brigama povjerava se barmenu Deanu (Ben Affleck), kojeg smatra prijateljem. Kad mu Joel povjeri da je u njegovu tvrtku nedavno stigla nova djelatnica Cindy (Mila Kunis), mlada i atraktivna, koja ga izuzetno privlači, Dean mu predloži da angažira žigola Brada (Dustin Milligan) koji će zavesti Suzie i tako Joelu pružiti alibi za vezu sa Cindy. No Joel ne zna da je Cindy varalica koja je u njegovu tvrtku stigla samo s jednim ciljem…

Urnebesnu komediju pogledajte odmah na PLAY Premiumu.

GUNS AKIMBO (Guns Akimbo, 2019.)

Najsmrtonosnija igra na svijetu upravo je dobila novog igrača!

Daniela Radcliffa gledamo u zabavnoj akcijskoj komediji u kojoj glumi Milesa, developera videoigara koji je još uvijek zaljubljen u svoju bivšu djevojku Novu. Ono što Miles ne zna jest da banda imena Skizm organizira ubojito natjecanje u kojem se potpuni stranci bore do smrti, a sve s ciljem zabavljanja milijunske publike koja natjecanje prati putem interneta. Miles se ubrzo nađe u igri, prisiljen boriti se kako bi preživio. U početku uspijeva nadmudriti svog neprijatelja, ali kada Nova biva oteta, Miles mora pobijediti vlastite strahove i boriti se za djevojku koju voli.

Akcijsku komediju „Guns Akimbo“ gledajte od 8.lipnja na PLAY Premiumu.

JEDAN DAN (One Day, 2011.)

Dirljiva romantična drama s Anne Hathaway nastala je prema istoimenom bestseleru britanskog pisca i scenarista Davida Nichollsa.

Emma i Dexter susreću se na dan njihove fakultetske promocije. Otada ih viđamo svake godine na datum njihova prvog susreta, 15. srpnja. Emma je pametna, no teško dolazi do uspjeha, dok je za Dextera uspjeh u poslu i kod žena normalna stvar. Tijekom godina oni se udaljavaju, dok ih život vodi u raznim smjerovima. No što se više udaljavaju, neka luda sudbina ih ipak primiče jedno drugom, jer oni jednostavno pripadaju skupa.

Film „Jedan dan“ gledajte od 9.lipnja na PLAY Premiumu.

ENGLESKA PITA (The Inbetweeners, 2011)

Neodoljiva komedija o četvorici napaljenih frendova u potrazi za zabavom britanska je inačica kultne Američke pite!

Četvorica prijatelja odlaze na godišnji odmor u Grčku ne bi li tamo nekoga upoznali i zabavili se. Svaki od njih je poseban. Jedan je očiti štreber, drugi pati za curom koja ga je ostavila, treći glumi frajera iako mu to teško polazi za rukom, dok četvrtog, pak, pale gospođe u zrelim godinama.

No ono što je sigurno jest da ovu četvoricu čeka provod života, a vas urnebesna komedija.

Film koji je snimljen prema istoimenoj popularnoj britanskoj seriji gledajte na PLAY Premiumu od 10. lipnja.

SIGURNOST NIJE ZAGARANTIRANA (Safety Not Guaranteed, 2012)

Uvrnuta komedija sa simpatičnom Aubrey Plazom u glavnoj ulozi.

Darius, mlada stažistica novinskog lista u Seattleu, dolazi u priliku istražiti čudnovati oglas koji se pojavljuje u tisku. Autor oglasa, naime, traži suputnika za put, ni manje ni više, kroz vrijeme. S njom u pustolovinu kreću kolege Jeff i Arnau, a put ih vodi u priobalni gradić. Dok je Jeff u potrazi za srednjoškolskom ljubavi, Arnau za novim životnim iskustvima, Darius se zbližava s Kennethom koji misli da je izgradio vremenski stroj. Je li Kenneth jednostavno lud ili njegove priče drže vodu?

Nasmijte se uz komediju „Sigurnost nije zagarantirana“ od 11. lipnja.

SMRZNUTI (Frozen, 2010)

Ono što su „Ralje“ bile za plivače, „Smrznuti“ će biti za skijaše.

Na planini Holliston snowboarderi Dan, njegova djevojka Parker i njegov najbolji frend Joe nemaju dovoljno novca da kupe karte za skijašku žičaru. Kada je žićara već pred zatvaranjem, oni od radnika Jasona iskamče jednu propusnicu. No Jasonovi kolege pogrešno će protumačiti njegove instrukcije te će žičaru zaustaviti. Tri skijaša ostat će tako zarobljeni na velikoj visini. Kada shvate da se svjetla skijaškog resorta polako gase, moraju odlučiti – napustiti žičaru ili se smrznuti do smrti.

Strašan, napet i nepredvidiv film gledajte na PLAY Premiumu od subote 12. lipnja.

BRIJAČI (Les Infideles, 2012)

Francuski urnebesni omnibus od pet priča koje govore o muškoj nevjeri, svaka na svoj osebujan i zanimljiv način! Jednu od glavnih uloga ostvario je oskarovac Jean Dujardin.

Smiješan i duhovit francuski film bit će dostupan na PLAY Premiumu od nedjelje, 13. lipnja.

Pretplatite se na PLAY Premium osnovni plan i svakog dana uživajte u novom filmu.