‘Frajer za Kate’ – majka osmero djece u potrazi je za novom ljubavi

Uz pomoć svoje djece ona želi pronaći novog partnera

TLC-jeva reality zvijezda, 44-godišnja Kate Gosselin sa svojim bivšim suprugom, Jonom sudjelovala je u reality seriji ‘Jon & Kate plus 8’ (2007), no brak se raspao, a Kate je ostala samohrana majka osmero djece.

Nakon gotovo desetljeća samoće i brige oko djece želi okušati sreću u showu ‘Frajer za Kate’ (Kate Plus Date, 2019). U potrazi za novom ljubavi oslonac će joj biti stručnjaci Rachel i Adam, ali i kćeri Mady i Cara.

Otkad je predala papire za razvod 2009., Kate je izašla na svega dva ili tri spoja.  Njezine vještine šarmiranja i neobaveznog čavrljanja su dosta zahrđale, stoga je zatražila pomoć onih koji se bolje snalaze u tom svijetu.

Stručnjaci Rachel i Adam, koji će je voditi kroz svijet spojeva, pomoći će joj pronaći savršenog partnera i dogovoriti spojeve s deset neženja. Sastanci će uključivati dvije aktivnosti – zabavnu i interaktivnu te intimnu, koja će pomoći parovima da se upoznaju na dubljoj razini.

Kate je izjavila kako još ne zna koje kvalitete traži u partneru, a u pripremama će joj pomagati i kćeri, blizanke Mady i Cara.

Hoće li ova samohrana majka pronaći novu ljubav, pratite u novom reality showu ‘Frajer za Kate’ na PLAY Premiumu.