Gdje se mogu pogledati najbolje serije i filmovi? Enis Bešlagić će vam to najbolje objasniti!

Što povezuje tenisača, vikinga i objašnjavanje ženinoj tetki gdje se mogu pogledati najbolje serije i razni bezvremenski klasici?

Fantastična interpretacija Enisa Bešlagića, koji je u svom prepoznatljivom stilu pokazao što sve trebate znati kako biste nesmetano uživali u svom omiljenom sadržaju na najvećoj online platformi RTLplayu i PLAY Premiumu.

Kako je to izgledalo na samom setu, za čitatelje RTL.hr-a ovog tjedna otkrio je popularni bosanskohercegovački glumac.

„Uvijek kažem da je na snimanju onako kako si sam napraviš. Ja volim da je veselo i zabavno pa si pokušavam napraviti takvu atmosferu. I zaista je bilo tako! Uvijek je rezultat dobar kad radiš prvenstveno s dobrim ljudima i profesionalcima – onda se to i vidi i osjeti na ekranu“, kaže Bešlagić i otkriva kako najbolje zainteresirati gledatelje, posebno kad je riječ o kraćim videoformama.

„Nije lako u nekoliko sekundi nešto pokazati, ali kada se pogleda sve, najbitnije je da nam izmami osmijeh na lice i da je gledatelj dobio ono što je i tražio“, zaključio je Enis.

A uz uživanje u kraćim videoformama, PLAY Premium nudi digitalnu videoteku s više od 5000 sati vrhunskog sadržaja i sve je dostupno u samo nekoliko klikova! Bilo da je riječ o TV showovima, serijama, filmskim hitovima, sportskim minutama ili dječjem sadržaju – baš svatko od četiri do 84 može pronaći nešto za sebe.

Sve što trebate napraviti je skinuti aplikaciju RTLplay i pratiti upute za aktivaciju PLAY Premiuma te odabrati koji paket želite koristiti – osnovni ili prošireni. Jer PLAY Premium je nova razina slobode!