Hoće li u trenutku odluke sestra blizanka utjecati na Bahrinu konačnu prosudbu?

Nametljivi Ivo ili povučeni Branko, pitanje je sad…

Došli smo do kraja tjedna, a Bahra mora odlučiti između dvojice muškaraca. No, prije nego što donese konačnu odluku, Bahri u goste dolazi jedna od najvažnijih osoba u životu – njezina sestra blizanka, Azra. S obzirom da su sestre jako povezane, hoće li Azrino mišljenje o Ivi i Branku utjecati na Bahrinu konačnu odluku?

Prije dolaska Azre, Bahra je od Ive tražila da pazi kako se ponaša tijekom dana, što je on ozbiljno shvatio postavši vrlo uljudan prema Bahri.

Kada je Azra došla, Ivo je bio novi čovjek – uslužan, pričljiv i zabavan. Ipak, Azri je zapelo za oko kako Ivo voli malo više „potegnuti iz čašice“, što nikako ne odgovara njezinoj sestri. Kada su razgovarale nasamo u sobi, Azra joj je to i napomenula, a čini se kako se Bahra složila.

Prije proglašenja pobjednika, Azra je napustila kuću, a Bahra se povukla u svoju sobu kako bi dobro razmislila. Kada se vratila, činilo se kako se napetost u dnevnom boravku može rezati nožem. Nametljivi Ivo ili povučeni Branko, pitanje je sad.

Koga je Bahra odabrala, pogledajte u novoj epizodi showa ‘Pet frajera tjedno’, ekskluzivno na PLAY Premiumu.

Od ponedjeljka, 20. prosinca ne propustite  drugi ciklus s novom kandidatkinjom – Anom Bašić (22) i šest novih muškaraca koji su spremni boriti se za njezinu naklonost.