Hurem iz ‘Sulejmana Veličanstvenog’ gledajte u dramatičnoj turskoj seriji ‘Kraljica noći’

Priča o obiteljskom rivalstvu, ljubomori i neostvarenoj ljubavi.

Dramska serija „Kraljica noći“ („Gecenin kralicesi“) ispričat će vam priču o Selin (Meryem Uzerli), radnice u tvornici parfema, koja živi s majkom u idiličnom provansalskom gradiću Grasseu. Jednog dana ona upozna zgodnog Kartala (Murat Yildirim) koji je na poslovnom putu u Francuskoj i oni započnu romansu. Ali Kartal je oženjen, a njegova supruga Esra (Funda Eryigit) i njezin otac Aziz (Ugur Polat) stoje na putu razvodu. Četiri godine kasnije Selin putuje s Kartalovim sinom u Tursku. Slučajno upozna Aziza, koji se zaljubi u nju i predloži joj brak. Tražeći oca za svog sina, ona prihvaća ponudu…

Ova uzbudljiva i dramatična turska serija povest će vas na nevjerojatno putovanje jedne žene koja je uvučena u obiteljske intrige i ljubomoru, a sve kako bi pronašla oca svog sina.

Glavna glumica Meryem Uzerli, čija je prabaka podrijetlom iz Hrvatske, proslavila se ulogom Hurem u „Sulejmanu Veličanstvenom“ te osvojila niz nagrada. Njezin materinji jezik je njemački jer je tamo i rođena pa je tek tijekom snimanja Sulejmana usavršila turski. Nakon snimanja serije „Sulejman Veličanstveni“ bila je proglašena za ženu godine prema GQ magazinu. Sjajni Murat Yildirim, kojeg gledamo i u seriji „Igra šutnje“, za svoju je ulogu u ovoj seriji dobio nagradu Murex d’O Award za najboljeg stranog glumca.

Redatelji ove sjajne serije su Burcu Alptekin, Osman Tasci, Durul Taylan i Yagmur Taylan. Burcu Alptekin poznat je i po seriji „The Gift“, a braća Taylan po seriji „Ti si moja domovina“, ali i po filmu „The Little Apocalypse“ koji je osvojio brojne nagrade na filmskim festivalima. Taylani su također poznati i po megapopularnom „Veličanstvenom stoljeću“, čija je radnja bazirana na životu „Sulejmana Veličanstvenog“.

Neočekivani zapleti i raspleti zasigurno će vas prikovati za ekran, a novu seriju „Kraljica noći“ pratite na PLAY Premiumu.