‘Iffet’: Napeta, provokativna i intrigantna turska serija o djevojci koju motiviraju strast i osveta

Turbulentna veza s taksistom Cemilom lijepu Iffet vodi na putovanje ljubavi, strasti i osvete.

Iz svog skromnog doma s ocem i sestrom u predgrađu Istanbula popela se na vrh društvene ljestvice. Ali ona ne može izbrisati snažne osjećaje iz  prošlosti i željna je osvete. Ovu uzbudljivu tursku seriju prožetu intrigama i strastima pratite na PLAY Premiumu.

Iffet je tradicionalno odgojena mlada djevojka koja sanja o tome da se uda za Cemila, taksista koji vješto izbjegava brak. Cemil pak sanja o tome da se obogati, napusti siromašnu četvrt i živi luksuznim životom. Na svadbi njihove prijateljice Cemil se napije i siluje Iffet. Duboko potresena, shrvana i obeščašćena Iffet pokušava preboljeti traumu, skrivajući istinu u strahu od očeve reakcije. Osramoćena i trudna Iffet ipak vidi priliku za spas svoje časti jer Cemil je moli za oprost i pristaje se oženiti njome.

No tu nadu uništava Betül, kći vlasnika taksi-stanice. Betül vrši pritisak na Cemila da se oženi njome. Dok se Iffetin svijet ruši, Cemil joj pokušava objasniti da je prisiljen oženiti se jer mu treba novac za njegovu bolesnu majku.

Razočarana i slomljenog srca, pod prijetnjom oca da će je izbaciti na ulicu, Iffet pronalazi utjehu u svom šefu, bogatom biznismenu koji joj predloži brak. Iffet sada postaje bogata i moćna, a Cemil će učiniti sve da je dobije nazad.

Ova napeta, provokativna i intrigantna serija obarala je rekorde gledanosti u Turskoj. Ulogu glavne junakinje Iffet utjelovila je sjajna Deniz Çakir, koje ćete se vjerojatno prisjetiti iz serije „Sulejman Veličanstveni“. Uloga Cemila, Iffetine nesuđene i nesretne ljubavi, pripala je markantnom turskom glumcu İbrahimu Çelikkolu.

Svakog dana pratite novu epizodu ove uzbudljive i napete serije, samo uz PLAY Premium osnovni paket.