Intenzivan, zabavan i nepredvidljiv novi reality show ‘Kolibe’ savršena je zimska zamjena za ‘Love Island’

Od iskrenih trenutka i izjava ljubavi do neugodnih šutnji i teških razgovora

Ideja da vas partner odvede na romantični izlet u zabačenu zimsku kolibu gdje ćete uživati u ljubavi, šetati pod zvjezdanim nebom dok snježne pahulje lepršaju oko vas te ispijati šampanjac u vrućem jacuzziju, zvuči veoma romantično. No, kada je vaš prvi spoj s neznancem u kolibi u divljini i s njime morate provesti barem 24 sata, ideja zvuči pomalo intrigantna.

PLAY Premium vam predstavlja novi ITV-jev reality show ‘Kolibe’ koji će vas odmah oduševiti, posebice jer ga je The Huffington Post proglasio „Idealnom zimskom zamjenom za Love Island“. Ovoj ekipi dosta je „brzih spojeva“ i upoznavanja partnera online te su se odlučili za potpuno novi podvig. Pravilo broj jedan glasi: izbrisati sve dating aplikacije.

Avantura zvana „spori spojevi“

Nov, intenzivan, smiješan i nepredvidljiv reality show ‘Kolibe’ samcima nudi vrhunsku avanturu „sporih spojeva“. Samci se useljavaju zajedno od samog početka, pri čemu svaki par odsjeda u udaljenoj luksuznoj kolibi gdje ih nitko neće ometati. Svoje partnere će upoznavati 24 sata prije nego odluče žele li otići ili ostati. Dok se strasti razbuktavaju i potencijalne romanse stvaraju, potpomognute raznim igrama, ali i kušnjama, pitanje se postavlja: tko će otići kući slomljenog srca, a tko kao ekskluzivan par?

Svakog dana pratite nove uzbudljive nastavke reality showa ‘Kolibe’, ekskluzivno na PLAY Premiumu.