‘Klan’: nova regionalna akcijska serija koja se ne propušta

Ovo je njihov put, ovo je njihova priča!

Zamišljena kao dubok i dosad neviđen uvid u samo srce kriminalnih organizacija i njihovih mnogobrojnih poslova, suvremena akcijska drama ‘Klan’, čiji scenarij potpisuje Slobodan Skerlić, prati uzdizanje dvojice sitnih kriminalca u svijetu srpskog podzemlja.

Radnja serije počinje ubojstvom Tigra, najvećeg mafijaškog bossa ovog dijela Europe, a vijest o tome iz temelja je uzdrmala srpsko podzemlje. Mnogi žele zauzeti njegovo mjesto, karte se ponovno dijele, svi žele svoj dio kolača i spremni su napraviti sve da bi ga i osvojili… Na marginama tog svijeta, Šok (Aleksandar Dimitrijević) i Paša (Nedim Nezirović), provincijalci i ne pretjerano uspješni sitni lopovi, tek počinju svoju karijeru koja će ih dovesti do neslućenih visina…

Dok se pripremao za ulogu Šoka, mladi glumac Aleksandar Dimitrijević priznao je kako je naučio baratati vatrenim oružjem, ali i provaliti u automobil. On Šoka doživljava kao čovjeka koji svojim postupcima i raznim sredstvima pokušava ugrabiti mjesto u društvu. Njegov partner u kriminalu, glumac Nedim Nezirović koji utjelovljuje Pašu, ističe kako je imao namjeru prikazati da je i za takvu osobu postojala šansa da bude netko običan, s drugačijim moralnim kodeksom nego što je to u seriji. Vjeruje da je za glumca bitno da ne sudi svom liku i njegovim postupcima, već da ga razumije i brani.

Novu regionalnu uspješnicu gledajte odmah na PLAY Premiumu.