Kompletne sezone romantične povijesne drame ‘Glas srca’ dostupne su na PLAY Premiumu

Samo ljubav može prevladati najveća iskušenja

Mlada učiteljica Elizabeth Thatcher (Erin Krakow), navikla na život u visokom društvu, odlazi raditi u Hope Valley, gradić u zapadnoj Kanadi, u kojem većina građana živi od rada u ugljenokopu. Iako je život mještana jednostavan, ipak je pun izazova. Vrlo brzo ona očara gotovo sve mještane, osim pomoćnika šerifa, Jacka Thorntona (Daniel Lissing) koji vjeruje da je njezin otac kriv za to što je on zapeo u tom gradiću, jer mora paziti na nju.

Elizabethina najbolja prijateljica Abigail (Lori Loughlin) je gradonačelnica i vlasnica kafića, omiljena osoba mještana, koja je prošla kroz teška razdoblja i koja  će pomoći Elizabeth pronaći mjesto u ovom gradu. Tu je i dr. Carson (Paul Greene), drag i stručan, ali prolazi kroz mnoge osobne izazove u životu. I dok Elizabeth pokušava upoznati nove prijatelje i podučavati djecu, mnogi će je pokušati zavesti, no tko će zapravo osvojiti srce mlade učiteljice?

Dramska serija inspirirana je istoimenim bestselerom Janette Oke, a dugogodišnja serija osvojila je i brojne televizijske nagrade.  Sjajna Erin Krakow,  koja glumi Elizabeth, poznata je i po svojoj ulozi Tanye Gabriel u filmu ‘Žene vojnika’. Lori Loughlin u ulozi Abigail zasigurno se sjećate iz humoristične serije ‘Puna kuća’ i ‘Tajna dvorišne rasprodaje’.

Ova serija će vas osvojiti prvim gledanjem, a o njenoj izvrsnosti govori i visoka ocjena 8.3 na IMDB-u.

Prvih šest sezona serije ‘Glas srca’ dostupno je odmah na PLAY Premiumu.