Koronavirus, pandemija, lockdown… Uzbudljivu treću sezonu hit-serije ‘Državni službenik’ gledajte odmah!

Nove epizode serije ‘Državni službenik’ premijerno gledajte ponedjeljkom i nedjeljom u 21 sat na PLAY Premiumu.

Regionalnoj uspješnici, ‘Državnom službeniku’ iz sezone u sezonu raste popularnost, a fanove serije zasigurno će oduševiti što se treća sezona bavi najaktualnijom temom do sada – koronavirusom i pandemijom. Radnja serije odvija se u vrijeme zatvaranja zemlje, policijskih satova, tišine – jedne potpune nepoznanice u kojoj je cijeli svijet stao, a sve osim zdravlja nacije postalo je nevažno.

I mi smo svi stali na prvi pogled, zatvoreni u našim domovima i suočeni s velikom neizvjesnošću i bezbroj pitanja. Hoćemo li preživjeti? Što je pozadina svega? Zašto? Kako? Nazire li se uopće kraj? I dok mi vodimo vlastite bitke u toplini domova, glavni junaci ove serije, agenti sigurnosno-obavještajne agencije ne staju. Oni se bore za svaki dah, za svaki respirator, za svaki trenutak mira svih stanovnika svoje zemlje. Lazar Stanojević (Milan Marić) gazi preko mrtvih da zaštiti svoju obitelj i ljude koji voli, ali i da ispuni svoj zadatak državnog službenika jer je njemu služba svetinja. Služba radi sve što može da zaštiti stanovništvo – jer se i u takvom općem beznađu pojavljuju lešinari i oni koji gledaju samo svoj interes i profit. Borba dobra i zla je neprekidna. Jer i kad svijet stoji, zlo nikada ne spava.

Autori ove uzbudljive priče o BIA agentima uvučenima u domaće i strane spletke su Predrag Gaga Antonijević i Dimitrije Vojnov. A glavni junaci tajne službe koja se daleko od očiju javnosti bori protiv opasnosti koje svakodnevno prijete Srbiji su Milan Marić, Stonoja Milojević, Marta Bjelica, Žarko Laušević i mnogi drugi. U trećoj sezoni očekuju nas i neka nova lica koje predvode Marko Janketić (‘Močvara’) i Tihomir Stanić (‘Ubice mog oca’).

Nove uzbudljive epizode serije ‘Državni službenik’ premijerno pratite ponedjeljkom i nedjeljom u 21 sat na PLAY Premiumu.