‘Krv nije voda’: Razmažena studentica upliće se u mutne poslove iz kojih nema sigurnog izlaza

Nove epizode kultnog serijala ‘Krv nije voda’ pratite na PLAY Premiumu.

Nakon dva tjedna pauze stigla je nova epizoda omiljene ‘Krv nije voda’. Epizodu ‘Prikriveno zapošljavanje’ o razmaženoj studentici koja se uvuče u mračne poslove pogledajte odmah na PLAY Premiumu.

Lina je razmažena studentica ekonomije, depresivna i bezvoljna. Teško joj se suočiti s roditeljima i priznati im da je odustala od studija. Nema ambicija niti ikakvu želju za napretkom te smatra kako je najbolje rješenje za lagodan život, ‘uloviti’ bogatog frajera.

Svaki razgovor s prijateljicom Marijom svodi se na ogovaranje društva, roditelja i tuđeg stanja uma, sve dok jednom prilikom, preko Tik Toka ne upozna Davora, starijeg muškarca koji u njoj probudi životnu vatru. Lina odjednom blista, izazovnije se oblači, više i češće se šminka te ima sve manje vremena za Mariju. Čak i roditelji primjećuju promjenu, ali im je drago da se Lina malo aktivirala i počela više izlaziti i družiti se. No Davor sve više okreće Linu protiv roditelja i prijateljice te je pozove da dođe živjeti k njemu. Lina pobjegne od kuće ne znajući da Davor vodi sasvim drugačiji život te se uplete u mračni svijet iz kojeg gotovo da nema izlaza…

Novu epizodu ‘Prikriveno zapošljavanje’ gledajte odmah na PLAY Premiumu.