‘Ljubavna prijevara’: Nevjerojatna priča o romansi i prijevari u digitalnom dobu

On im je uzeo sve, a one su sada spremne na osvetu!

Dokumentarna serija ‘Ljubavna prijevara’ (Love Fraud, 2020) od redateljica Rachel Grady i Heidi Ewing prikazuje priču o romansi i prijevari u digitalnom dobu. I dok će vam se tema možda činiti kao već viđena, ovaj dokumentarac uistinu prkosi svim očekivanjima, a četiri epizode pogledat ćete u jednom dahu!

Na početku serije upoznajemo Tracy, samohranu majku iz predgrađa Kansas Cityja, koja se priprema za spoj. „Izlasci u 40-ima su koma. Nemaš izbora, nego na internetu upoznati nekoga, a to je teško,“ izjavljuje pomalo melankolično Tracy. Jednog dana je samo gledala profile i ugledala zgodnog čovjeka srednjih godina koji je, prema podacima s dejting profila, vlasnik tvrtke za nekretnine. Njegovo ime je Richard Scott Smith, a romansa između njih dvoje brzo se rasplamsala. Ljubavnoj idili nije bilo kraja te je uskoro uslijedilo useljenje, potom prijedlog za brak i kupnja skupog dijamantnog prstena, ali i spajanje računa i zajedničke investicije.

No, onda je Tracy saznala da njezina nova ljubav nije onaj za kojeg se izdaje te da postoje i Lisa, Sabrina, Jean, Rachel i nekoliko žena imena Heather. Sve one bile su u vezi s Richardom Scottom Smithom ili nekim od njegovih alijasa. Sve te žene je prevario i opljačkao, slomio im srce i oduzeo dostojanstvo.

Sada kada znaju jedna za drugu, prevarene žene uzet će stvari u svoje ruke i krenuti u osvetu. U trenutku kada misle da ih je pravosudni sustav iznevjerio, one angažiraju ‘lovca na glave’ koji ima malo drugačiji pristup slučaju i učinit će sve da pronađe okorjelog prevaranta.

Dokumentarnu seriju ‘Ljubavna prijevara’ gledajte odmah na PLAY Premiumu.