‘Love Island Australija’: Ne propustite vatreno finale druge sezone omiljenog showa

Hoće li odabrati ljubav ili novac?

Nakon 40 dana, 21 para i 106 poruka ostala su samo 3 para, a jedan će postati pobjednik druge sezone Love Island Australije. Cartier i Matthew, Anna i Josh ili Cynthia i Aaron – tko će od njih kući samo s lijepim uspomenama, a tko s pozamašnom svotom od 50.000 dolara.

Posljednji dan u vili

Posljednji dan u Love Island vili prošao je u romantičnom i sentimentalnom tonu. Parovi su se prisjećali lijepih trenutaka koje su doživjeli u proteklih šest tjedana. Otočani su preko Skypea upoznali rodbinu i prijatelje, a najzapaženiji trenutak bio je kad je Josh upoznao Annu s bratom blizancem.

Tko je koga pridobio i što je obitelj rekla na njihove odabire, ne propustite pogledati u posljednjoj epizodi na PLAY Premiumu.

Emotivni rastanak

Posljednji dan bio je idealan i za izjave ljubavi stoga su otočani pripremili romantične i srcedrapateljne govore koje su podijelili sa svojim boljim polovicama.

Publika je rekla svoje i izabrala pobjednika druge sezone, no hoće li pobjednički par podijeliti lovu ili ostaviti partnera na cjedilu, pogledajte odmah na PLAY Premiumu.