‘Love Island USA’: Ne propustite najluđe i najuzbudljivije putovanje u potrazi za romansom!

Jeste li spremni za ljubav?

E pa došli ste na pravo mjesto jer vas upravo na PLAY Premiumu čeka najluđe i najuzbudljivije putovanje u potrazi za romansom!

Megapopularni britanski dating reality ‘Love Island’ stekao je milijune poklonika diljem svijeta, a PLAY Premium vam svakog dana donosi novu epizodu američke verzije.  Miljama daleko od doma u Americi, skupina seksi samaca stiže u otmjenu vilu na Fidžiju, koja će biti ispunjena zavođenjem, romantikom i strastima. Zgodni i slobodni, ove cure i dečki, stigli su u tropski raj s jednim ciljem – pronaći ljubav! A nije na odmet ni osvajanje glavne nagrade u iznosu od 100 000 dolara.

©2019 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

Da bi ostali u vili, samci će se morati spojiti. Jedan po jedan sretni i nasmijani ući će u vilu i odmah odabrati nekoga od otočana s kojim će se „spariti“. Odluke koje donesu mogle bi odlučiti koliko će dugo ostati u vili. Otočani će vrijeme provoditi međusobno se upoznajući, igrajući igre, rješavajući izazove, a morat će se naviknuti na zajednički život, pa čak i zajednički krevet. Tu će, naravno, biti i romantičnih spojeva, slomljenih srca, smijeha, zabave, ali i svađa i neočekivanih preokreta.

Uvijek spremni na iznenađenja

U pratnji naših golupčića je elegantna, šarmantna i uvijek nasmijana voditeljica Arielle Vandenberg. Kako je ovo ipak Love Island i nikad se ne zna odakle će novo iznenađenje doći, Arielle je otočanima već u prvoj epizodi ubacila novu „bombshell“. Nakon što su se sve djevojke i dečki „sparili“, s plaže je ušetala zavodljiva i seksi Kyra, koja u sljedeća 24 sata mora izabrati svog muškarca.

Kojoj djevojci će preoteti partnera i ostaviti je samu i ranjivu s mogućnosti ispadanja, pogledajte sutra u novoj epizodi ‘Love Island USA’, ekskluzivno na PLAY Premiumu.

Prvu epizodu uzbudljivog, zabavnog i izazovnog dating realityja pogledajte besplatno, a ostale gledajte uz PLAY Premium osnovni paket.