‘Love Island USA’: Vrijeme je za iskušenje zvano Casa Amor

Svaki dan nova epizoda na PLAY Premiumu

Nakon šokantne večeri u kojoj su se otočani oprostili od četvero prijatelja, vrijeme je za nova iznenađenja u realityju ‘Love Island USA’. U svakoj sezoni ultimativni test za vezu predstavlja razdvajanje parova na nekoliko dana i odlazak u Casa Amor.

No prije odlaska u Casu Amor, da vidimo kako stoje naši parovi. Tko se voli, tko je u ljubavnim mukama, a tko traži novu priliku?

Cash je objasnila Cincu zašto da odabere nju, a ne Trinu. Cijela situacija oko Cinca u Trini je probudila stare traume. Kod Willa i Kyre ljubav cvijeta te par planira zajednički život kad izađe iz vile. Kyra je uvjerena da je Will onaj pravi, ali hoće li ostati pri tome kad upozna nove frajere u Casi Amor?

Josh i Shannon su također vodili intenzivne razgovore o zajedničkoj budućnosti. Josh smatra da je njihova veza jaka, ali da neće zatvoriti vrata nekome drugome. Koliko god se trudio oko Shannon, ona mu i dalje ne vjeruje.  Tako da ukoliko neka druga djevojka uđe u vilu, Josh joj želi dati priliku.

I dok su dečki u izlasku, cure su dobile poruku da se spakiraju za Casu Amor. Tamo ih čeka ultimativno iskušenje – čak pet novih frajera. Dečke je u vili dočekalo pet novih djevojaka, a dok upoznavanje traje, mi se pitamo: Koji će od ovih parova preživjeti najteži test u vezi?

Svakog dana pratite nove izazove otočana u omiljenom reality showu ‘Love Island USA’, samo na PLAY Premiumu.