Luckaste avanture malenog mopsa Mikea odlična su zabava za najmlađe gledatelje

‘Moćni Mike’ nova je animirana serija koja će razveseliti klince

Psić Mike je maleni mops sa sofisticiranim ukusom koji se svakoga dana budi samo s jednom misli – kako da impresionira i zadivi elegantnu kujicu Cindy, svoju prvu susjedu. Nažalost, njegovi planovi nikad ne uspijevaju jer se baš u najgorem mogućem trenutku pojave razni izazivači nevolja, koji Mikea redovito uvale u probleme. No, najbolja zabava upravo kreće jer Mike mora smisliti kreativne načine kako se riješiti dosadnih rakuna, spasiti mačkicu Fluffy i vratiti kornjače u njihov akvarij.

Ovaj crtani nema dijaloga, što stavlja glavnu pažnju na animaciju i radnju koja je zbilja luckasta. Vaši najmlađi uživat će u Mikeovim poduhvatima i slatkim ljubavnim nevoljama koji će ga mučiti kroz čitavi serijal.

Ova zabavna animirana serija dolazi iz produkcije TeamTO i Digital Dimensions koji su surađivali s France Televisions, SUPER RTL i UYoung. A redatelji su Franz Kirchner i Arnaud Bouron, koji je poznat po crtanom filmu ‘Le petit Nicolas’ za koji je osvojio nagradu na Annecy International Animated Film Festivalu.

U avanturama ‘Moćnog Mikea’ uživajte samo uz PLAY Premium.