‘Mreža krijumčara’: Druga sezona intrigantne dokumentarne serije pruža nevjerojatan i snažan uvid u svijet krijumčarenja ljudima

Provokativna, emocionalna i toliko stvarna dokumentarna serija!

Dokumentarna serija Emmyjem nagrađenog redatelja Matthewa Heinemana („Cartel Land“, „City of Ghosts“) nudi zanimljiv, rijetko viđen pogled na osobne priče onih koji su najviše pogođeni društvenim i političkim nedaćama, kao i protuzakonitim poslovima. U prvoj sezoni upoznali smo se s tri različite perspektive kako trgovina drogom utječe na ljudske živote. Od vođe lokalnog kartela u saveznoj meksičkoj državi Guerrero koji pokušava zadržati kontrolu nad svojim poljima maka, detektiva u američkoj državi Ohio koji se približava lokalnom dileru heroina pa do mladića u Atlanti koji se vraća u roditeljski dom kako bi se riješio ovisnosti. 

Druga sezona usredotočena je na trgovinu ljudima i krijumčarenje prateći pojedince iz Srednje Amerike koji su se otisnuli na opasan put prema SAD-u, one koji se žele okoristiti njihovom nesrećom te agente za provedbu zakona koji ih pokušavaju zaustaviti.

Upoznajemo Magdu, ženu kojoj je zloglasna banda MS-13 pogubila supruga. U strahu za vlastiti život Magda s kćeri bježi iz Hondurasa nadajući se doseći ‘El Norte’ i započeti novi život u SAD-u. U Coloradu vlasnik restorana Victor priprema svoju obitelj za život bez njega dok čeka sljedeće saslušanje i moguću deportaciju natrag u Gvatemalu. Specijalni agent Ramirez vodi istragu Domovinske sigurnosti o ćeliji za krijumčarenje u McAllenu u Teksasu.

Prvu i drugu sezonu intrigantne dokumentarne serije ‘Mreža krijumčara’, koja daje nevjerojatan uvid u rijetko viđen svijet migranata i njihovu borbu za preživljavanjem, pogledajte odmah na PLAY Premiumu.