Najtraženija serija na svijetu dostupna je besplatno na PLAYU

Što se dogodi kada običan čovjek postane predsjednik Ukrajine?

Politička satira ‘Sluga naroda’ u kojoj Volodimir Zelenski glumi profesora koji je igrom slučaja postao ukrajinski predsjednik trenutno je jedna od najtraženijih humorističnih serija na svijetu, a vi možete svakog dana pratiti novu epizodu, potpuno besplatno na PLAYU.
Serija prati priču profesora povijesti čiji video u kojem drži oštar govor protiv Vlade postaje viralan, a on se ubrzo nađe u predsjedničkoj utrci i pobjeđuje. Na iznenađenje svih, Ukrajina je napokon dobila predsjednika koji zna što znači živjeti kao običan građanin. Na satiričan i zabavan način Zelenski ismijava postojeće političke strukture te daje vjetar u leđa narodu koji žudi za promjenom.
Nevjerojatno uspješna serija doživjela je tri sezone i filmsku adaptaciju, a snimanje je prekinuto kada je Zelenski 2019. doista postao predsjednik Ukrajine. Iako komedija, serija predstavlja veoma važan dokument o porijeklu i radu Volodimira Zelenskog. Njegov izmišljeni predsjednik običan je čovjek koji preuzima ulogu herojskog i obožavanog vođe. Premda je stvarni scenarij s kojim se Zelenski i ukrajinski narod trenutno suočavaju daleko sumorniji i užasniji od serije, postoje očite paralele sa stvarnom situacijom, a ‘Sluga naroda’ postaje iznimno važan televizijski show.
Svakog dana gledajte novu epizodu hit-serija ‘Sluga naroda’, besplatno na PLAYU.