Najzabavniji božićni specijali kultnih humorističnih serija čekaju vas na PLAY Premiumu!

Serije koje obožavamo, i to u blagdanskom izdanju

Blagdansko hladno vrijeme idealno je, osim za uživanje u feel-good romantičnim komedijama, i za ponovno gledanje božićnih specijala omiljenih serija. Bilo da se radi o humorističnim ili dramskim serijama, božićne epizode uvijek su posebne jer ulijevaju dodatnu toplinu, senzibilnost i veselje u odnose među likovima.

PLAY Premium vam donosi nekoliko božićnih specijala omiljenih humorističnih serija koje će vas dobro nasmijati ovih blagdana.

MUĆKE

Kultne ‘Mućke’, koje su gledateljima tijekom devet sezona donijele brojne komične zgode i nezgode obitelji Trotter te njihovih prijatelja, nedavno su proglašene najgledanijom serijom u povijesti britanske televizije, a dobar humor u kombinaciji sa sjajnim glumačkim izvedbama pokazali su se kao dobitna kombinacija jer svaka je nova sezona bila gledanija od prethodne.

No genijalne ‘Mućke’ mogu se pohvaliti i s tridesetak snimljenih božićnih specijala, a koji bismo vam preporučili, teško je odlučiti, stoga je najbolje da sami zavirite u PLAY Premium digitalnu videoteku. Od djedovog nepodnošljivog božićnog ručka, kostimiranih privatnih zabava, pa sve do najdirljivijeg trenutka kada je obitelj Trotter dobila novog člana –  jedno je sigurno, ‘Mućke’ su bezvremenska serija, a legendarna braća vam garantiraju obilje iskrenog smijeha u ovim blagdanskim danima.

SCHITT’S CREEK

Nakon financijskog sloma, bezobrazno bogata obitelj Rose teško se oprostila od svojih razmaženih života i otišla živjeti u Schitt’s Creek. Gradić koji se doslovce nalazi ‘bogu iza nogu’ nekada su kupili iz šale, a sada je postao njihov dom. No ovih blagdana Roseovi mogu samo sanjati o glamuroznim božićnim zabavama kakve su nekad priređivali. Glava obitelji im neće dopustiti da i ove godine preskoče Božić. Svi će se morati ujediniti i napraviti nezaboravnu božićnu zabavu kakvu Schitt’s Creek još nije vidio. Vremena je malo, ali prostora za urnebesne situacije ima napretek!

Proslavite blagdane s obitelji Rose u 13. epizodi četvrte sezone, samo na PLAY Premiumu.

MOODYJI

Ovih blagdana ne propustite humorističnu seriju ‘Moodyji’ („The Moodys“, 2019) koja vam donosi zabavnu priču o obitelji Moody i njihovim blagdanskim ludostima.

Ova peteročlana, pomalo disfunkcionalna obitelj okupila se za božićne praznike u svom rodnom gradu Chicagu. Događat će im se razne nedaće, poput prekida, uhićenja i problema s dijeljenjem jedne kupaonice, a svaki član će se truditi sakriti svoje tajne i ekscentričnosti od ostalih kako bi zaista proslavili praznike u obiteljskom duhu. Iako bi Božić trebao biti dan koji se provodi s najbližima, često se dogodi da se to slavlje pretvori u provođenje vremena s rodbinom koju jedva poznaješ, a obiteljski sukobi taj su dan stavljeni pod tepih.

Prvu sezonu humoristične serije ‘Moodyji’ gledaj odmah na PLAY Premiumu.

ALLO ALLO

Britanski piloti nalaze se u balonu i povoljan vjetar ih nosi u Englesku. Renéa Artoisa sada Pokret otpora više ne može ucjenjivati da skriva pilote, a Nijemci ga iz istog razloga neće htjeti ubiti. Da bi nastavio s normalnim životom, još samo mora svoju punicu prenijeti iz lijesa u njezin krevet! Cijela situacija vam na prvu zvuči nelogično? No obožavatelji humorističnog klasika ‘Allo Allo’ znaju da je su takve bizarne situacije sasvim normalne u životima glavnih junaka dok preživljavaju za vrijeme Drugog svjetskog rata u okupiranoj Francuskoj. 

Omiljeni ‘Allo Allo’ ima četiri božićna specijala, a hoće li Renéu na Božić svi planovi teći glatko i kakvo se slavlje sprema u malom kafiću na trgiću u Nouvionu, pogledajte na PLAY Premiumu. Okladili bismo se da će vjetar postati nepovoljan te da će se britanski piloti vratiti na puricu i mlince.

MR. BEAN

Jedan od omiljenih likova iz humorističnih serija je Mr. Bean. Dijete u tijelu odraslog muškarca, susreće se sa svakodnevnim zadacima koji baš uvijek izmiču kontroli. Ništa nije bolje ni u blagdanskoj epizodi, kada Mr. Bean, obavljajući božićnu kupovinu, slučajno isključi kompletno osvjetljenje robne kuće Harrods. Od urnebesnog božićnog shoppinga do romantične večere s djevojkom na Badnjak, koja neće proći prema planu, Mr. Beanu baš ništa ne može pokvariti raspoloženje i skinuti osmijeh s lica.

Sedmu epizodu prve sezone nezaobilazne humoristične serije ‘Mr. Bean’ gledajte odmah na PLAY Premiumu.