Neka blagdanska atmosfera započne – stigli su novi božićni filmovi na PLAY Premium!

Romantični, duhoviti i neodoljivi!

Stiglo nam je najljepše doba u godini, kada se zasluženo želimo opustiti i uživati uz feel-good filmove i čaroliji Božića. Donosimo vam nekoliko novih romansa i komedija koje će vas od srca nasmijati tijekom ovih blagdana, a sve ih možete pronaći na PLAY Premiumu.

BOŽIĆNA BAJKA (Christmas Wonderland, 2018)

Nakon što je otišla iz rodnog gradića kako bi izgradila umjetničku karijeru, Heidi se, na sestrin poziv, vraća. Nekoliko dana trebala bi čuvati nećake, ali i pomoći u organizaciji školskog zimskog plesa, gdje susreće srednjoškolsku ljubav. Heidi mu nudi pomoć oko plesa, a što više vremena provodi oko ukrasa, to je više inspirirana da se vrati slikanju.

NEPLANIRANA LJUBAV NA SJEVERU (Christmas Under Wraps, 2014)

Nakon što joj izmakne posao iz snova, mlada doktorica odlazi u gradić na Aljasci, gdje otkriva skrivenu tajnu blagdana i neočekivanu ljubav. U glavnoj ulozi je Candace Cameron Bure koju najbolje poznajemo kao D.J. Tanner, najstariju kćer iz hit-serije ‘Puna kuća’.

BOŽIĆ NA NARUDŽBU (Christmas Made To Order, 2018)

Kad uspješni arhitekt Steven (Jonathan Bennett) shvati da je on ovogodišnji domaćin božićne obiteljske večere, angažira koordinatoricu za evente Gretchen (Alexa PenaVega) da unese blagdansku radost u njegov dom.

BOŽIĆ NA TELEVIZIJI (Broadcasting Christmas, 2016)

Dvoje televizijskih reportera u rivalstvu su za poziciju voditelja jutarnjeg showa, koju i jedno i drugo silno žele. No dok se nadmeću shvaćaju i zbog čega se sviđaju jedno drugome. U glavnim ulogama su Melissa Joan Hart koju pamtimo iz serije ‘Sabrina, mala vještica’ te Dean Cain koji je glumio u Supermana u hit-seriji iz 90-ih ‘Louis i Clark’.

BOŽIĆ NA ALJASCI (My Christmas Inn, 2018)

Direktorica oglašavanja iz San Francisca nasljeđuje pansion svoje pratetke i odlazi u mali gradić na Aljasci kako bi ga preuzela i pripremila za prodaju. No kad sretne zgodnog odvjetnika i bolje upozna stanovnike malenog grada, koji čvrsto drže do svečane božićne tradicije, ona se počinje pitati je li taj pansion upravo ono što joj je trebalo.

NIŠTA POPUT PRAZNIKA (Nothing Like The Holidays, 2008)

Nakon dugo vremena razdvojenosti, članovi portorikanske obitelji Rodriguez dolaze kući u Chicago na proslavu Božića. Međutim, za večerom se dogodi neočekivani obrat i više ništa ne ide prema planu.

KRALJEVIĆ NA DAR (A Prince For Christmas, 2015)

Želeći pobjeći od dogovorenog braka, europski princ bježi u maleni grad u Americi. Tamo upoznaje mladu konobaricu koja je željna vidjeti svijet. Može li mlada Amerikanka promijeniti sudbinu europske kraljevske obitelji?

BOŽIĆ NA KRALJEVSKI NAČIN (Christmas in Royal Fashion, 2018)

Zgodni princ i modna asistentica upoznaju se i zaljubljuju na božićnoj modnoj reviji.

DVANAEST BOŽIĆNIH DAROVA (12 Gifts Of Christmas, 2015)

Mlada umjetnica Anna Parisi u nedostatku novca odluči pomagati ljudima u božićnoj kupnji. Prvi je angažira uspješni poslovni čovjek Marc koji se bori s nedostatkom vremena, a Anna mora otkriti što njegovi najbliži žele za Božić. Dok osmišljavaju 12 božićnih poklona, Anna će pomoći Marcu da ponovno otkrije pravo značenje Božića.

BOŽIĆNA ČAROLIJA (Christmas Magic, 2011)

Dirljiv božićni film prati Carrie, koja nakon fatalne automobilske nesreće mora promaći svoj put u raj. Carrie dobiva zadatak da postane anđeo čuvar samohranom ocu Scottu i uvjeri ga da je život vrijedan življenja.

BLAGDANSKI POPIS ŽELJA (A Perfect Christmas List, 2014)

S obzirom da je njezina baka Evie slomila nogu, Sara se nevoljko vraća kući kako bi pomogla. Kako bi pomirila svoju kćer i unuku, Evie im daje popis želja što je sve htjela napraviti prije Božića, a sada nije u mogućnosti. No Sara će otkriti vlastitu božićnu avanturu koja nije na popisu.

NISAM SPREMNA ZA BLAGDANE (I’m Not Ready For Christmas, 2015)

Holly je uspješna poslovna žena, no nikako da nađe vremena za obitelj. Nakon što je razočarala nećakinju jer joj je večera s klijentom bila bitnija od njenog školskog nastupa, malena zaželi želju kod Djeda Božićnjaka: da njezina teta uvijek govori istinu, što će Hollyn svijet okrenuti naglavačke.

Neka vaša blagdanska atmosfera započne uz feel-good božićne filmove na PLAY Premiumu.