Nova sezona humoristične serije ‘Psi laju, vjetar nosi’ donosi brojna glumačka pojačanja, uključujući i hollywoodska lica

Novo poglavlje priče o obitelji Stavrić počinje daleko od beogradskih predgrađa. Stavru (Tihomir Stanić) i Miku Armoniku (Marko Živić) put je odveo, ni manje ni više, nego u Italiju. I dok oni u Rimu kuju planove za nove poslovne pothvate, kojima se planiraju obogatiti, ostatak obitelji životari u Beogradu. Međutim, okolnosti se naglo mijenjaju. Kao posljedica Mikine nesmotrenosti, na vratima Stavrića pojavljuje se Jova (Nenad Jezdić), imućni seljak iz sela Zavlaka. Prevaren i ljut, shvativši da kod Stavrića nema para, u zamjenu za novac koji mu duguju, Jova će iz kuće odvesti taoce. Za to vrijeme u pogrebnom poduzeću najstarijeg brata Stojketa Gladiole (Radoš Bajić) pojavljuje se nepoznata ljepotica. Ucviljena udovica Zagorka (Ana Alexander) tražit će nesvakidašnju uslugu od Gladiole, a za uzvrat mu dati ponudu koju neće moći odbiti. Zaveden njezinom ljepotom, Gladiola će učiniti sve da joj pomogne.

Druga sezona humoristične serije „Psi laju, vjetar nosi“, autora i glumca Radoša Bajića („Selo gori, a baba se češlja“) i redateljice Jelene Bajić Jočić („Šifra Despot“), premjerno je prikazana u jesen 2019. na RTS-u te je bila najgledanija premijerna domaća serija.

Dobro uigrana glumačka ekipa vraća se i u novoj sezoni predvođena Tihomirom Stanićem („Državni službenik“) u ulozi Kostadina Stavrića, zvanog Stavra. U drugoj sezoni ponovno uživamo i u duhovitim dijalozima Mire Banjac („Balkanski špijun“), Anite Mančić („Jutro će promeniti sve“), Aleksandra Srećkovića („Ponos Ratkajevih“) te mnogih drugih poznatih lica.

Uloga zavodnice Zagorke pripala je hollywoodskoj glumici srpskog porijekla Ani Alexander koja se pojavljivala u epizodnim ulogama popularnih američkih serija poput „Hawaii Five – O“, „Chichago P.D.“ i „Kosti“.

U novoj sezoni glumačka postava bit će pojačana velikim imenima srpskog glumišta među kojima su Svetlana Bojković („Mamini sinovi“), Nenad Jezdić („Kamiondžije“), Milan Kalinić („Istine i laži“) te mnogi drugi talentirani glumci.

Zabavite se uz novu sezonu humoristične serije „Psi laju, vjetar nosi“, samo na PLAY Premiumu!