Novi misteriji kultne detektivke Nancy Drew

Rješavajući tuđe tajne, shvatila je da je najveći misterij ona!

Intrigantna i misteriozna CW serija o tinejdžerici detektivki Nancy Drew nastala je prema istoimenom popularnom romanu za mlade koji potpisuje pseudonim Carolyn Keene. Čitatelji su se prvi put susreli s Nancy Drew davne 1930., a od tada su tiskana brojna nova izdanja te se priča našla i u raznim televizijskim adaptacijama. Josh Schwartz, producent kultne serije ‘O.C.’ i remakea ‘Dinastije’ napravio je sjajnu modernu adaptaciju lika mlade detektivke.

Nancy Drew (Kennedy McMann) je briljantna tinejdžerica detektivka koja se posvetila rješavanju misterija u svom rodnom gradu Horseshoe Bayu u Maineu – sve dok joj prerana smrt majke ne poremeti planove za koledž. Shrvana majčinom smrću, Nancy se zaklinje u rješavanje zločina i križa dane do ponovnog upisa na fakultet. Ali kada je jedna osoba iz društva ubijena, Nancy se nađe kao glavna osumnjičena za zločin, zajedno sa skupinom drugih tinejdžera na mjestu događaja.

Istovremeno Nancy vodi unutarnje bitke sama sa sobom. Nakon što je u prvoj sezoni otkrila šokantnu istinu o Lucy Stable, Nancy se mora suočiti s najvećim misterijem dosad – otkrivanjem same sebe, svoje prošlosti i svog porijekla. Tko je zapravo Nancy Drew, otkrit ćemo u novoj sezoni prepunoj novih avantura i misterija, romansi te emocionalnog uzbuđenja u samo pronalaženju glavnog lika.

Svakog dana gledajte nove epizode ‘Nancy Drew’ na PLAY Premiumu.