Novi serijski ubojica hara mirnim alpskim mjestima! Napetu drugu sezonu krimiserije ‘Prolaz’ gledajte odmah na PLAY Premiumu

Nove epizode njemačke hit-serije ‘Prolaz’ gledajte svakog dana na PLAY Premiumu

Smrznuto tijelo pronađeno je na planinskom prijevoju. Jedna polovica tijela nalazi se u Njemačkoj, a druga u Austriji. Koja će policija istražiti ubojstvo? „Jedan dobiva glavu, a drugi stražnjicu“, rekao je austrijski detektiv Gedeon Winter (Nicholas Ofczarek). Tog trenutka rođeno je neobično partnerstvo između Wintera i njegove njemačke kolegice, detektivke Ellie Stocker (Julia Jentsch). Potpuno različitih karaktera, novi partneri uhvatili su se u koštac s rješavanjem misterioznog ubojstva prozvanog slučajem ‘Krampus’.

PLAY Premium donosi vam drugu sezonu nagrađivane njemačke krimiserije ‘Prolaz’, a radnja se događa godinu dana nakon slučaja ‘Krampus’. U odjelu za umorstva s Ellie radi mlada policajka Yela Antic (Franziska Von Harsdorf) koja želi impresionirati svoju mentoricu. Tijekom zadatka, Ellie pogode traumatična sjećanja iz slučaja ‘Krampus’ te ugrozi život kolege.

Gedeon Winter se budi iz kome, a liječnici ga obavještavaju da se jedan od ispaljenih metaka ne može izvaditi iz njegove lubanje. Dok se bivši istražitelj bori s fizičkim posljedicama pokušaja ubojstva, Ellie pokušava sakriti svoju traumu. Istog dana na obali rijeke pronađeno je tijelo mlade žene. Austrijski istražitelji traže pomoć od njemačke policije. Budući da se Ellie još uvijek oporavlja od traume, novi slučaj prenosi svojoj mladoj kolegici Yeli. Čini se da novi serijski ubojica prijeti mirnom životu u Alpama, a Yela će učiniti sve kako bi mu stala na kraj, a za pomoć će se obratiti i Winteru.

Autori izvrsne krimiserije ‘Prolaz’ („Der Pass“, 2018), u kojoj dva detektiva na austrijsko-njemačkoj granici pokušavaju riješiti misteriozni zločin, inspiraciju su pronašli u slavnoj dansko-švedskoj seriji ‘Most’. Producent serije Quirin Berg producirao je i nagrađivanu njemačku seriju ‘Dark’, koja je postala pravi internacionalni hit.

Na PLAY Premiumu svakog dana pratite nove epizode napete njemačke krimiserije ‘Prolaz’.