Novi show ‘Pet frajera tjedno’ stiže na PLAY Premium 13. prosinca, a u njemu će ljubav potražiti i Bahra

Ljubav, zabava i neizvjesnost – sve pod istim krovom u samo tjedan dana

Hrvatska inačica popularnog britanskog dating realityja ‘Pet frajera tjedno’ (Five Guys A Week) stiže na PLAY Premium u ponedjeljak, 13. prosinca. U ovom obožavanom showu natjecateljica u potrazi za ljubavi poziva petoricu muškaraca da dođu živjeti s njom tjedan dana. Svakog dana saznaje više o svojim potencijalnim udvaračima te mora odlučiti tko će otići, a tko ostati. U često skučenim uvjetima napetost raste i nastaju rivalstva dok se muškarci natječu kako bi je osvojili.

Iako emisija nosi naziv ‘Pet frajera tjedno’, prvi dan u kuću ulazi šest kandidata, ali zajednička kuća ima samo pet kreveta. Ono što je ključno jest da će odmah prvi dan ispasti jedan od njih. Dakle, prvi dojam je izuzetno važan, a on se može popraviti čime drugim nego – poklonom. Svaki od šest kandidata ima priliku sa sobom ponijeti sitnicu koju će pokloniti glavnoj kandidatkinji. To može biti neko piće, suvenir ili nešto što predstavlja samoga kandidata, a u isto vrijeme može biti prva poveznica s glavnom kandidatkinjom. S obzirom da je vremena malo, svih šest kandidata dobiva priliku dokazati se na zajedničkoj večeri, nakon koje slijedi prva eliminacija.

Prva se u avanturu pronalaska ljubavi upušta Bahra. Dobro poznato lice s naših malih ekrana, do sada je uvijek bila jedna od kandidatkinja koje se bore za farmera u megapopularnom realityu ‘Ljubav na selu’, međutim, po prvi puta, Bahru imamo priliku vidjeti u ulozi glavne kandidatkinje, gdje ona postavlja svoje kriterije i svoja pravila. Ne čudi da su muškarci dali sve od sebe kako bi uvjerili Bahru i da su idealni za nju, ali samo je jedan uspio to i dokazati. Tko je taj sretnik, saznajte od 13. prosinca ekskluzivno na PLAY Premiumu.

Novi show ‘Pet frajera tjedno’ pratite na PLAY Premiumu od ponedjeljka do petka, već od 13. prosinca.