Novi specijal ‘Guštan… s Pažaninom’ ekskluzivno na RTLplayu: U njegov dom na večeru dolaze Rozga, Huljić, Klemenčić…

Što se kuha u Dalmaciji? Kako izgleda kad vrhunski chef priprema obroke u svom domu? Sve to otkriva emisija „Guštan… s Pažaninom“ koju možete odmah pogledati besplatno na RTLplayu.

Kroz šest epizoda proslavljenom hrvatskom kuharu i članu žirija „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ Ivanu Pažaninu u goste će dolaziti članovi njegove obitelji i  prijatelji, poznate osobe iz društvenog života.

„U svom domu u Splitu ugostio sam drage ljude kako bi im pripremio jela, ali ujedno educirao i njih i publiku koja će to gledati. Osim kuhanja, tu je i element odlaska po namirnice na splitsku peškariju i u razne trgovine“, priča Pažanin. Naime, sve goste će dočekati u svom stanu, a kaže da mu je to česta praksa i bez kamera.

„Volim kuhati pa onda volim i prijatelje počastiti hranom. Od mediteranske do kontinentalne, nađe se tu svega“, otkriva Ivan kojemu će u goste između ostalih doći i Jelena Rozga, Tonči Huljić, Zorica Kondža i suprug Joško Banov, Željka Klemenčić, njegovi roditelji…

„Gledateljima RTLplaya donosimo kulinarski užitak  koji ipak nije klasičan i nije fokusiran samo na kuhanje, nego ćemo vidjeti i neke dijelove Pažaninova privatnog života“, kaže Danijela Habek, izvršna producentica emisije.

Dodaje i da je Pažanin izvrstan domaćin te da im je otkrio najbolja mjesta za kupnju namirnica u Splitu, ali i da se pokazalo da je popularni kuhar rado viđena osoba u „najlipšem gradu na svitu“!

Svi gledatelji besplatne online platforme RTLplay mogu guštati svakog četvrtka na RTLplayu.