Očekujte neočekivano u zabavnom showu ‘Naša mala tetovaža’ uz najhrabriju otkačenu ekipu!

Dobro došli u najekstremniji salon za tetoviranje na svijetu.

Britanska reality zabavna emisija ‘Naša mala tetovaža’ (‘Just Tattoo of Us’, 2017. – 2020.) zabavni je show MTV-ja koji prati parove, prijatelje ili članove obitelji dok jedni drugima dizajniraju lude tetovaže. Sve veze bit će stavljene na kušnju te će samo najhrabriji otići s doživotnom uspomenom na svome tijelu. Biste li se vi usudili?

Vrata simpatičnog tattoo salona pod nazivom Just Tattoo of Us otvara Charlotte Crosby, koja u svakoj epizodi poziva drugog gosta voditelja. Prijatelji, članovi obitelji ili parovi ulaze u salon i objašnjavaju svoj odnos i razloge za ulazak u show. Zatim pojedinačno posjećuju tattoo majstora koji im pokazuje dizajn tetovaže za njihovog partnera, naravno, po njihovoj želji. Zatim je na redu tetoviranje tijekom kojeg gosti nose ‘’naočale straha’’ tako da ništa ne vide.  Svoje tetovaže vidjet će tek kada one budu gotove, ucrtane na dio njihovog tijela.

Emisija je veliki test za bilo koji odnos, a tetovaže ljubavi, mržnje, tetovaže od nekoga tko vam više nije prijatelj, razbuktat će emocije koje će dovesti do nenadanih situacija. Iza svake tetovaže stoji priča koja će probuditi emocije, ne samo kod novopečenih vlasnika tetovaže, već i partnera, voditelja i gledatelja.

Suze, poljupci, svađe, smijeh i krivnja samo su mali dio onoga što vas čeka s otkačenom ekipom zabavnog showa ‘Naša mala tetovaža’. S ovom uspomenom živjet će zauvijek stoga samo najhrabriji pristaju na tetovažu koju im je netko drugi odredio.

Pogledajte što sve jedna tetovaža može izazvati i zabavite se uz reality show ‘Naša mala tetovaža’ samo na PLAY Premiumu.