Od redatelja kultne serije ‘Gomorra’ pogledajte napeti kriminalistički triler ‘Suburra’

Vjera, politika, kriminal –  je li moguće jednu luku pored Rima pretvoriti u novi Las Vegas uz pomoć države i Vatikana?

Neo–noir napeti kriminalistički film ‘Suburra’ dolazi od nagrađivanog redatelja kultne serije ‘Gomorra’, Stefana Sollima. Film je utemeljen na istoimenom romanu dvojice novinara, Carla Bonina i Giancarla De Cataldoa, a radi se o korumpiranim političarima i beskrupuloznim kriminalcima grada Rima.

Priča prati tri muškarca gladna novca i moći u borbi za statusom u Rimu.

Suburra je naziv za zloglasno kriminalno podzemlje glavnog grada Italije, kuda se kreće Samuraj, poznati ambiciozni trgovac nekretnina, a zapravo skriveni mafijaš. Njegov je plan dokove Rima pretvoriti u novi Las Vegas i profitabilne kockarnice – posao u koji su uključeni država, Vatikan i mafija.

Korumpirani političar, koji je sklon kriminalu pružit će mu zaštitu uz pomoć utjecajnog kardinala. Na zajedničkom cilju rade svi lokalni mafijaški šefovi, no koliko će dugo trajati Samurajev san? Mir ga neće još dugo poslužiti, a napetosti i nesuglasice između kriminalnih skupina sve više dovode do okrutnog rata.

Talijanski nagrađivani redatelj Stefano Sollima poznat je po svojim prijašnjim filmovima Without Remorse, A.C.A.B. – All Cops Are Bastards, ZeroZeroZero, a također potpisuje scenarij za popularnu seriju Gomorrah, koju je i režirao. Film Suburra osvojio je nagradu CinEuphoria 2017. godine, nagrade Graziella Bonacchi Award, Silver Ribbon i La Chioma di Berenice 2016. godine. Ovaj nagrađivani film odvest će vas na nezaboravno putovanje rimskim podzemljem i ovu avanturu ne smijete propustiti.

Gledajte film ‘Suburra’ i uđite u labirint rimskog podzemlja na PLAY Premiumu.