Omiljeni australski doktor i njegova disfunkcionalna obitelj vraćaju se u novoj sezoni serije ‘Zovi doktora’

Nakon što je odradio probni rok i nakon što mu je vraćena dozvola kirurga, ‘zločestog’ doktora čekaju novi izazovi, stoga ne propustite nove epizode humorne dramske serije ‘Zovi doktora’.

Prošlo je godinu dana a dr. Hugh Knight (Rodger Corser) vrijeme je proveo radeći nešto njemu potpuno neprirodno – pokušao je biti dobar otac, dobar farmer i dobar liječnik. Nove nevolje započet će dolaskom nove doktorice u grad i neuspjelim poslovnim poduhvatima, a Hugh će se suočiti s borbom svog života – za ljubav, karijeru i obitelj.

Nova doktorica Tara (Kate Jenkinson) Hughu predstavlja okrutan podsjetnik na njegov nekadašnji život. Tara je u Whyhope dospjela na isti način kao i Hugh. Pretjerano uživanje u drogama dovelo ju je do disciplinskog postupka i premještaja u mali zabačeni gradić, miljama daleko od velebnog Sydneya.

U međuvremenu se Penny (Hayley McElhinney) zaljubila u Jarroda (Dustin Clare). Hugh vjeruje da veza neće potrajati, no ostane zatečen kad se par odluči vjenčati i postaje odlučan u namjeri da tu vezu uništi.

Iz Amerike stiže i Hughova punica iz pakla, koja želi skrbništvo nad svojom unukom Elizom. Uz sve probleme na koje nailazi te uz neuspjele poslovne pothvate, hoće li ga neukrotiva partijanerica Tara dovesti u ponovno iskušenje da se vrati starim, lošim navikama?

Debi Enker iz The Sydney Morning Heralda nazvala je seriju drukčijom bolničkom dramom jer je “nježnija, smješnija i smještena je u prekrasne krajolike”. Steve Molk s DeciderTV-a posebno je pohvalio glumačku ekipu kao vjerojatno najbolji ansambl neke australske TV serije.

Kompletne četiri sezone serije ‘Zovi doktora’ gledajte odmah na PLAY Premiumu.