Oni nisu pronašli ljubav u showu ‘Brak na prvu’, ali će sada okušati sreću u tropskom raju

Parove koji izdrže do kraja čeka najveća odluka u životu

Kandidati koji nisu pronašli sreću u showu ‘Brak na prvu’, ili nekoj od njegovih inačica, dobit će novu priliku za upoznavanje srodne duše u tropskom raju. U novom socijalnom eksperimentu ‘Brak na prvu: Medeni mjesec’, spin-offu popularnog showa, 16 samaca pozvano je na luksuzni otok, a krajnji cilj im je pronaći ljubav ili spakirati kovčege i vratiti se kući.

Već pri prvim druženjima frcat će iskre jer neznanci odmah moraju pronaći partnera, a tijekom uzbudljiva tri tjedna svaki će par pokušati pretvoriti prolaznu romansu u vezu i ljubav za cijeli život. Za savjetovanja i pomoć uvijek će im pri ruci biti stručnjaci za odnose, pastor Calvin Roberson i dr. Jessica Griffin, koji će primjenjivati iste principe kao u ‘Braku na prvu’ – sociologiju, psihologiju, duhovnost i seksologiju.

Svatko tko ne može pronaći partnera, nije sretan u vezi ili se pretvara, morat će napustiti otok. Parove koji izdrže do kraja čeka najveća odluka u životu – hoće li se obećati jedno drugome za cijeli život ili će otići s otoka kao samci?

Odvažan novi društveni eksperiment ‘Brak na prvu: Medeni mjesec’ gledajte odmah na PLAY Premiumu.