Otkrivanje tajni, ljubavni trokut i neraskidiva prijateljstva… Ne propustite nove epizode humoristične serije ‘Mlađa’

Hoće li Lizine tajne napokon izaći na vidjelo?

Humoristična uspješnica ‘Mlađa’ („Younger“, 2015), scenarista Darrena Stara („Beverly Hills 90210“, „Seks i grad“) osvojila nas je svojom neobičnom pričom, duhovitošću i karizmatičnim likovima. Priča o 40-godišnjoj samohranoj majci koja pokušava ponovno izgraditi svoju karijeru te laže o svojim godinama, nije nas samo zabavila, držala nas je u neizvjesnosti. Tijekom prve dvije sezone, neprestano smo se pitali kad će Lizine laži izaći na vidjelo i hoće li ostati bez svega za što je toliko naporno radila?

Brojni kritičari upravo treću sezonu smatraju najboljom i ‘najdramatičnijom’ od svih, a vi imate priliku svakog dana gledati nove epizode na PLAY Premiumu.

Ljubavni trokut

Treća sezona uhvatit će Lizu (Sutton Foster) zbunjenu, pomiješanih osjećaja između Josha i Charlesa. Njezin odnos s mladim Joshom (Nico Tortorella), imao je uspone i padove, no par je ostao privržen. U trećoj sezoni, ovaj odnos postat će bolniji nego ikad. Ispostavilo se da je Josh oduvijek želio djecu, a Liza, kao majka kćeri tinejdžerice, razumljivo, ne želi to ponoviti.

A tu je i Charles (Peter Hermann). Samozatajni vlasnik izdavačke kuće Empirical, kojeg je supruga napustila i ostavila mu na brigu dvije kćerkice, jako cijeni Lizu. Liza i Charels imaju više zajedničkog nego što mu ona može priznati.

Prijateljstvo na kušnji

Lizina najbolja prijateljica Maggie (Debi Mazar) najveći joj je oslonac cijelog života. Upravo je Maggie Lizi pružila utočište nakon rastave, ali je  i ponukala da glumi ‘mlađu’. U izdavačkoj kući Empirical Liza je upoznala Kelsey s kojom se brzo sprijateljila. No, na Kelsey (Hilary Duff) je tek da otkrije Lizinu veliku tajnu. Može li njihovo prijateljstvo preživjeti tu laž?

Ugrožena karijera

Budući da online mediji neprestano prijete izdavačkom poslovanju, tvrtka Empirical, u kojoj Liza radi, prisiljena je dovesti Brycea, bezosjećajnog tehnološkog vunderkinda.

Tu je i Kelseyin odjel za milenijalce, koji Lizi predstavlja poprilične probleme, budući da žonglira između dva identiteta, a onaj pravi definitivno nije milenijalac. Zapravo, njezina bliskost sa šeficom koja joj je ujedno i najbolja prijateljica, mogla bi uzrokovati propast njezine profesionalne karijere.

Nove epizode hit-humoristične serije ‘Mlađa’ gledajte svakog dana na PLAY Premiumu.