‘Paradise Hotel’: Upoznajte kandidate spremne na ljetnu avanturu i ludu zabavu!

Jedanaestero atraktivnih natjecatelja u igri povjerenja i ljubavi

Jedanaestero atraktivnih samaca željnih ljubavi i zabave useljava se u luksuzni ‘Paradise Hotel’ na plaži u vrućem Meksiku! Cilj im je pronaći i osvojiti srce srodne duše, ali i novčanu nagradu od 250.000 dolara. Da bi ostali u vili, moraju pronaći partnera, u suprotnom odlaze kući. U nastavku upoznajte jedanaestero kandidata, koje kroz uzbudljive epizode prati voditeljica Kristin Cavallar.

Brittany “Brie” Campbell

Djevojka iz susjedstva dolazi iz San Diega, radi kao frizerka s posebnim umijećem za balayage. Za sebe kaže da je vrlo pozitivna i vesela osoba. U prošlosti se borila s kilogramima koji su joj predstavljali problem u pronalasku ljubavi. Sada želi naći nekoga da je voli jer sada i ona voli samu sebe!

Hans Wiener

26-godišnji zavodnik iz Brooklyna radio je kao model za Valentino i Dolce & Gabbanu. Obožava žene, slobodan je i traži najbolju prijateljicu kojoj će spremati doručak. Do sada nije naišao na ženu koja bi mu proširila horizonte te se nada da će je pronaći upravo u ‘Paradise Hotelu’.

Carlos Garcia

Kako sam sebe naziva, tatica Sazon, dolazi iz Naplesa. On je 22-godišnji osobni trener koji svojim znanjem i upornošću može natjerati bilo koga da uspije zahvaljujući svojim video tutorialima, e-knjigama i Bodies By Carlos programu treniranja. Pravi je kavalir te će se uvijek pobrinuti da se dama poštuje. Spreman je na ljubav i suživot s nekom ambicioznom ženom.

Kendall Galan

Cura iz Kalifornije ima 25 godina i radi kao manekenka. Obožava šljokice, a za sebe kaže kako djeluje nježno, ali voli šefovati i koketirati. Do sada nije pronašla nekog posebnog i nada se da će ga baš ovdje pronaći. Prekrasna brineta iz Kalifornije također je instruktorica joge.

Mariaelena Perez

26-godišnja divlja djevojka živi u Bronxu. Latinoameričkog je podrijetla, luda je i zabavna te silno želi ljubav. Na muškarcu najviše voli karakter, a za sebe kaže kako se brzo zaljubljuje te joj to predstavlja svojevrsni strah. Iza sebe ima lošu vezu, a sada se nada da će njezina vatrenost uhvatiti nekoga baš u ’Paradise Hotelu’.

David Barta

Kada nije zauzet čitanjem knjiga i fakultetom medicine, mister Kalifornije bavi se modelingom i bejzbolom.  Otac mu je svećenik pa kaže kako nije bilo kasnonoćnih izlazaka, pića i djevojaka. Njegova idealna djevojka treba biti visoka i plavokosa, a svoju idealnu miss Kalifornije, svoju srodnu dušu, želi upoznati sa svojim roditeljima.

Deiondra Sanders

Glavna princeza, vlasnica tvrtke za kosu dolazi iz Atlante. Otac joj je poznati profesionalni ragbijaš Delon Sanders pa je oduvijek živjela luksuznim životom. Što se tiče pronalaska srodne duše,  imati poznatog oca dvosjekli je mač. Kaže kako je razmažena, misleći kako je sav taj luksuzni život normalan, a ovo je njezina prilika da zasja!

Bobby Ray

25-godišnja party-zvijezda dolazi iz St. Luisa. Kaže kako svi misle da je umišljen, no zapravo je to njegova krinka. Obožava tulumariti, a na plesnom podiju ima najbolje pokrete. Očekuje da ga netko u ‘Paradise Hotelu’ obori s nogu, a on se tome zasigurno neće opirati.

Rosanna Cecconi

21-godišnja dama bez dlake na jeziku dolazi iz Chicaga. Puno putuje, prekrasna je i poprilično ima velike ciljeve. Sve to ovjekovječuje na svom Instagram profilu gdje ima više od 117 tisuća pratitelja. Za sebe kaže kako voli pokazivati tijelo, no ima još puno toga za ponuditi. Sigurna je da postoji savršen tip za nju, a ona neće stati dok ga ne nađe!

Tatum Smith

23-godišnja vragolasta misica tri puta je bila prva pratilja miss Arizone, ali još uvijek žudi za pobjedom. Kaže kako je dečki vole pokazivati svojim roditeljima, ali ona želi pravu ljubav sa svojim princem. Svi prijatelji su joj vjenčani ili zauzeti, a njoj je dosta samovanja.

Tyler Bertag

24-godišnji gospodin Finesa dolazi iz Illinoisa. Poslovni je čovjek, broker otvorenog srca koji se nada   ženi svojih snova. Kaže da žene na njemu najviše vole osmijeh, a on je pravi je kavalir i voli samostalne žene.

Nove nastavke ljubavnih igri u vrućem Meksiku pratite od četvrtka do subote na PLAY Premiumu.