‘Pet frajera tjedno’: Jedan muškarac večeras spava u Aninom krevetu

Mate se sve više približava Ani, no ona želi bolje upoznati Jerka

Novi je dan, dečki su se probudili i vrzmaju se po kući. Ana još spava pa im pada na pamet da je idu probuditi. Prvi joj u sobu ulazi Dragan koji joj nosi kavu, ali Ana nastavlja spavati. Zatim isto pokušava Gabriel, ali ni njemu ne uspijeva razbuditi Anu koja se i dalje razvlači po krevetu. Nakon toga Gabriel se spušta u dnevni boravak i predlaže da Anu probude lupanjem lonaca pored nje. Ostali muškarci pristaju. Gabriel dolazi u sobu i pomalo sramežljivo udara loncima, dok nezadovoljna Ana ne razumije zašto je bude. Ipak uspijevaju i Ana ustaje i odlazi se spremiti za dan.

Ana silazi u dnevni boravak i najavljuje kako je zaboravila ponijeti nešto odjeće, pa bi trebala u shopping, ali da bi svakako povela jednoga od njih. Odlučuje sa sobom povesti Jerka. Kaže kako bi ga voljela bolje upoznati i saznati ide li odnos u dobrom ili lošem smjeru.

Ana kupuje čizmice i hlače, a Jerko joj daje konstruktivne savjete. Tijekom shoppinga, jasno je kako se među njima pojavljuju iskrice te kako postoji napetost i seksualna energija.

Nakon druženja i ručka, jedan muškarac bit će eliminiran. Mate se sve više približava Ani, grli je, sjedi kraj nje, a ostali muškarci ga sve više zezaju kako se zaljubio. Jerko u jednome trenutku kaže kako mu je palo na pamet da odigraju jednu igru izvlačenja papirića. Od četiri papirića, samo je jedan drugačiji, a onaj muškarac koji izvuče taj papirić, večeras spava u krevetu s Anom.

S kim se Ana mazila u krevetu, saznajte odmah na PLAY Premiumu.