‘Pet frajera tjedno’: Neiskusni Mate priznaje svoje osjećaje Ani

Dragan nosi Ani kavu u sobu, malo je grli te ispituje o veličini grudi i je li to „četvorka“, jer on misli da jest. Potom zeza Matu da je saznao odgovor na pitanje koje ga je mučilo. Mate ne razumije da ga zeza, pa se pokušava izvući da on to nikada nije pitao. Ana se smije jer zna da ga Dragan i Jerko zezaju.

Većinu dana izležavaju se u dnevnom boravku i pričaju o seksu – o prvom i posljednjem seksualnom iskustvu. Ana smatra kako dečki nisu previše otvoreni za ovu temu. Jerko na jedno pitanje ne želi odgovoriti naglas pa Ani piše odgovor na papir. Odgovor je vidjela samo Ana, sakrila ga je i od kamera i samo odgovara Jerku da je to njezina najdraža poza.

Nakon toga, Dragan i Jerko odlaze pripremiti roštilj u dvorištu. Mate priznaje svoje osjećaje Ani i govori joj kako nije bio s previše cura. Dok se roštilj peče, Ana Jerku sjedi u krilu, a nakon toga koketira s Draganom. Dragan se nada da ima jednake šanse kao i Jerko.

Kakve šanse doista imaju preostala trojica i tko će u finale? Novu epizodu ‘Pet frajera tjedno’ pogledajte na PLAY Premiumu.