‘Pevačica’: Napeta regionalna serija o okrutnoj borbi za slavu i uspjeh!

Koliko ste daleko spremni ići da biste dobili ono što želite?

Mlada glazbena zvijezda u usponu, Ivana Lazić (Milica Pavlović), nakon pobjede na glazbenom natjecanju ostvaruje sve o čemu je ikad sanjala—život u velikom gradu, slavu, popularnost, brojne nastupe, putovanja, ali i ljubav najpoznatijeg glazbenog kompozitora Vlade Vidaka (Miloš Timotijević). Međutim, dok se trudi zaboraviti svoj stari život, počinje joj se događati niz misterioznih stvari koje će se završiti njezinim ubojstvom. Tražeći racionalne odgovore, privatni detektiv Bojan (Zlatan Vidović), koji uz policiju radi na rasvjetljavanju ovog slučaja, suočit će se s brojnim situacijama koje neće moći razumjeti. Serija kroz svijet estrade, magije i vidovnjaka pokazuje koliko su neki ljudi spremni na savez s vragom da bi dobili ono što žele.

Uloga nesretne mlade zvijezde u usponu pripala je srpskoj pjevačici Milici Pavlović, koja se po prvi put upustila u glumačke vode. Još prije snimanja serija je izazvala veliku pažnju jer su je neki mediji povezivali sa stvarnim događajem od prije nekoliko godina u Srbiji – ubojstvu mlade pjevačice Jelene Marjanović. Iako je Milica Pavlović izjavila kako ona ne glumi lik preminule Jelene, autorica serije Nataša Drakulić priznala je kako je serija donekle inspirirana ovim slučajem.

Serija govori o mračnoj strani estrade, gdje nema previše mjesta za prijateljstvo i gdje se pogreške ne praštaju. Autori serije su Nataša Drakulić i Predrag Antonijevićem, koji su radili i na serijama ‘Državni službenik’ i ‘Ubice mog oca’ (također dostupnima na PLAY Premiumu).

Kompletnu seriju ‘Pevačica’ možete odmah bingeati na PLAY Premiumu.